Pozivam sve clanove foruma koji su izvuceni na lutriji za zelenu kartu , da ukoliko su zainteresovani u privatnoj poruci ostave broj telefona. Nas nekoliko formiralo je Viber grupu radi medjusobnog pomaganja, razmenjivanja saveta i iskustva.
Brate moras da imas minimum 10 posta da bi mogli da ti saljemo broj u private a i ti isto tako da mozes. To je receno vec mnogo puta na forumu. Pozdrav:nene:
0637707563
Da poruka ne bude kraca od 50 karaktera.
Zdravo! Ja sam ovde nova! Saznala sam da sam izvučena pa me zanima : da li je potrebno doneti na intervju i potvrdu iz banke o stanju na racunu u banci? Koliko je minimum potrebno valute imati na racunu? Kako rade banke u Americi, da li se nešto drastično menja?
Hvala unapred!
Neka ti je sa srecom. Znam da kod nas u Makedoniji traze ili affidavit of support I-134 ili svaki clan da ima po 5000$ na racunu. Proveri na forumu imas sve detalje u vezi svega sto te interesuje.
Za intervju u Srbiji Vam ne treba da bilo kakva potvrda iz banke, niti ce Vas pitati o stanju na racunu. Barem do sada niko od clanova koji su bili na intervjuu nije spomenuo da su im to trazili.
0621813223
Dodajte i mene u grupu, plz. Sad tek mislim da ne znam nista i svaka informacija je dobrodsla ![]()
dodadete me i mene +38977909438
isto taka sakam da prasam dali imam sansi da me viknat na intervjuto moj CN e 34*** i dali ima znacenje koga ke go pradat D260 zosto sakam prvo da se vencam
Dodaj i mene u grupu, ako nije problem. +38269501589
Pa ja imam 10 posta pa opet ne mogu saljiti privatne poruke.Mozda mora da ima i neke druge uslove.A sta sa ovo 50 karaktera nisam razumeo?
Dodajte i mene u grupu, plz. Sad tek mislim da ne znam nista i svaka informacija je dobrodsla
Pusti broj da bi mogli da te dodamo u grupu. Ili pusti u inbox ovde. Pozdrav
…dodajte i mene 0644498749
Dodaj te me i mene +38978877770 i jas sam izvlecen godinava,pa srekno na site se nadevam ke se vidime na drugata strana od okeanot
Dodajte i mene u grupu
Dobro bi mi dosla pomoc
0655374737
dodajte i mene u grupu pls +38163693091
Hvala :obrva:
mozete me dodati u grupu
381631444517
…(i moram napisati preko 50 characters)…
Ove “tackice” se tolerisu samo zbog specificne prirode ove teme, mada je pitanje koliko je pametno javno objavljivati privatne telefone.
Sup.Mod.
Evo brate dodaj mene, ja ne mogu da ti saljem poruka.
38978362652
Pozz svim dobitnicima. Hteo bih da pitam dali ste se slikali u nekom foto-studiju ili ste se slikali u “domacim” uslovima kad ste slali aplikaciju… Pod domacim uslovima mislim ipak na pravilne slike (bela pozadina, bez senke, photo tool prihvata sliku odma i td…). Posto admin trenira strogocu na onu drugu temu gde ste svi izvuceni, moram da pitam ovde.
Zato sto fotografije imaju veze sa Viber grupom?! Kakve veze ima gde je slika pravljenja? Koju bi ste Vi to statisticku metodu da primenite i na koji set of data? Kad smo vec kod strogoce…
Sup.Mod.