Jesam li ja to propustio obaveštenje da su uvedene vanredne mere na ovom forumu tj. da je zabranjeno postovanje vikendom, državnim i verskim praznicima i kada je temperatura preko 25ºC ?
Vidim da svi to poštuju a da sam izgleda jedino ja neobavešten:p
Pa da, vidim ja da vama niko nije javio… pa posto vidim da ipak posecujete sajt vikendom, od sada cemo moracati da obaramo ceo sajt, uz prigodnu poruku… haahhahaah
Sljedeci put kada otvorim konzervu pastete iz nje ce iskociti Xeg..
pa covjek me posvuda prati… to je nevjerovatno..
Reklamiram nas na http://www.immigrationportal.com/, kad tamo opet on…
uvijek me nesto ispravi, doda nesto aaaaaaa…
ne, ne smijem vise ni pastetu otvoriti..
P.S. Ako me ne zovnes na svadbu i sve clanove foruma naljutit cu se.. da vidis kako plesem po stolovima..
Pa cekamo na tebe. Ti si nam glavni lik. Brines o svima nama. Nego gde si ti za vikend? Nije te bilo. Kako jos nema Visa bulletin-a, kad obicno izlazi do 5 - 10 u mesecu? Odkud ti to da ce izaci za 5 - 7 dana. Da nije neka veza.
1.XEG - ov prvi post Visa bulletin 06.06.2008.
2. Au sigurno si jedva docekao radnu nedelju.
Sad si vec
Vec ti prati sva zbivanja i redovno nas obavestavaj , valjda punica nece skoro opet u goste.
Hmmm… ovako, bulletin se postavlja na site najcesce 10.-15. u mesecu ali on je uradjen 5.-10. (pise na dnu bulletina ali dok mi to vidimo on je vec objavljen) znaci par dana ranije tako da je moguce da vam KCC da informaciju o novom broju neki dan pre nego on bude postavljen na site. Sve u svemu - nije bitno, kad izadje - izasao je. (kakva mudrost:rolleyes:)
Seki is again, Seki is again … (eto krenuo sam da pevusim, sad cu tako do sutra:D)
Ma bolje da me ima, uzeo sam odmor pa bijem neki kamen i zidam nesto po dvoristu, jedva cekam da pocnem da radim da se odmorim ko covek:(
Bacim ja pogled da vidim dal’ ste svi zivi, zdravi, pa se vratim na posao;)