Ne znam koliko vas ima starih clanova i ko me se sjeca, vidim dosta novih korisnika ali nije ni bitno. Evo po peti put cekamo tih 18:00h da provjerimo stanje. Pa mi je palo na pamet, posto vidim da ne postoji , da otvorim temu gdje cemo pisati rezultate danas poslije 18h.
Iskreno se poslije cetiri puta vise ni ne nadam dobitku, naspram prvog puta kada je vladala totalna euforija, danas je drugacije. Zelim puno srece svima i pisite kakva je situacija kod vas..:1081:
Zanima me dali je ovo prava poruka ili je jos jedan pokusaj za prevaru?
Posto u poruci ima link koji kad otvorim trazi mi prezime, godinu rodjenja i confirmation Number. kad sve to upisem i pritisnem dalje pojavi mi se stranica na koju pise da moram da saljem moje podatke i podatke moje porodice i nakon toga oni ce mi poslati broj racuna na koji treba da uplatim 785$ po clanu.
i ja misli da na confirmation number posle 2015 treba da pise “eu” a ne A265…
MOLIM VAS ZA ODGOVOR
Seljam 1986 koliko znam,i koliko sam citao sto na ovom forumu,sto direktno na stranici,nema drugog nacina obavjestavanja do onog zvanicnog,koji ce biti 5.maja,niti se ikad ista naplacivalo u tako ranoj fazi izvlacenja…naplate za vize idu tek mnogo,mnogo kasnije,sto si moze iscitati na forumu kroz razne teme…
Prevara čista…niko ne šalje mejl da si izvučen,to TI proveriš sa svojim komf.brojem na zvaničnoj stranici ambasade…mog muza su nekoliko puta obavestili da je izvučen,uzas zivi pun svet hokštaplera i prevaranata:smrc:
@seljam1986 u pitanju je prevara, kojih nazalost ima sve vise i vise. Ne mogu da verujem da opusteno traze $786. Uzas. Najgore od svega sto ce ko zna koliko ljudi to i uplatiti.
Eh kad se čovjek nada i nada,ja otišao sad na stranicu za provjeru jesam li izvučen ili ne,odem tamo jednih 5 puta kucam svoje podatke za prijavu a vidim tamo govori da je netačan confirmation number,ja pogleda kad tamo stoji godina 2015,a ja sam valjda za 2016,dođem ovdje na forum ono tek 5.5.2015.god ma da je i tamo pisalo ali ja bio slijep koliko sam požurio da vidim imam li sreće
Cao Isabelle
Dugo te nije bilo na forumu ili mozda ja ne posjecujem teme gdje se javljas! Kod mene je slicna situacija kao i kod tebe nakon toliko godina. Nije kao prvi put, ali opet nekakav lijep osjecaj iscekivanja izvlacenja.:1072: Hajde barem, da uzivam ovih par dana sto je preostalo!
Nije to velika cifra. Vidjeli smo od drugih sa foruma koji su nasjeli na te priče da to oni fino “nakite” u bogatoj ponudi. U toj cijeni dobiješ i cd-ove za učenje jezika, vizu, i ko zna sta. Dobra ponuda, mnogo za te pare.