Tema: Dv-2017
View Single Post
Staro 30.04.2016, 22:45
lover's Avatar
lover lover je offline
Stari vuk

Datum prijave: 25.07.2010
US lokacija: Ko zna!? Mozda NYC jednog dana.
YU lokacija: Gradiska, RS, BIH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Promasio si poentu. Ja sam shvatio drugacije poruku. Svaki stari forumas da je izvucen logicno aktivirao bi se na forumu kad vec zna za njega. Covek nije stavio akcenat ko ostaje na forumu nego da su "novo registrovani" dobitnici posle izvlacenja pregazili stare forumase usled sve veceg broja ucesnika lutrije. Zadnje 2-3 godine po 4 dana cekamo na prvog dobitnika da se oglasi na forumu a to je cist znak da su stari forumasi pregazeni velikim brojem ucesnika sa prvim ucescem. Cist dokaz da je sve teze dobiti.
Potpuno se slazem sa tobom. Sjecam se perioda, kada su stari forumasi, koji su ucestvovali u diskusijama prije izvlacenja, u dobroj mjeri i bili sami izvuceni. Danas je to neka druga prica.
Dugo se nisam javljao, sto ne znaci da ne pratim teme. Kako sam postao otac, dobio sam jos vecu zelju da idem odavde, samo sto sam manje euforican oko lutrije. Mozda je razlog sto vise polazem nade u pokusaj odlaska u Australiju preko vize 457, ali to je neka druga tema i ne zelim je ovdje otvarati. U svakom slucaju, cekamo 3.5.
Lp