![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Vidim da se ova tema usijala
![]() ![]()
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]()
e majko moja kad se setim..5. 6.maj prosle godine..pitaj boga dal bi se ikad setio da proverim dal sam izvucen da nisam sreo slicajno drugara koji mi je pricao za usa i kamione. Vracam se uvece sa fudbala..reko ajde da vidim ima li sta..prvo proverim moj case number..kaze usli ste ubdalji proces..reko ok nije to to idemo u sledeci krug nemam pojma kako to ide. Proverim zenin case..kaze not selected..hmm sad mi cudno. Copy paste txt da sam u sledecem procesu posaljem ortaku u washington..kaze on posle 5min cestitam mare izvucen si....
e tek sam posle toga saznao i za forum i sve sto se tice Amerike... |
|
|||
|
|||
![]()
Da, video sam... Da li postoji neki nacin da mu se posalje nekakav "zahtev", upit i sl. ili je blog za sve ostale naprosto nedostupan? Bas steta sto ga je zakljucao...
|
|
|||
|
|||
![]()
@BP
Koliko ja znam on je dobio ban zbog nesuglasica sa nekim clanovima foruma. Verujem da je njegov blog samo zatvoren i da vise ne pise. Mislim da je njegov primer i brzina uspeha (koji su neki doveli u pitanje kao mogucu neistinu) ekstreman primer snalazljivosti, srece, IT posla sa visokim primanjima i slicno i stoga nije dobar kao vodilja za veliku vecinu ljudi koji posecuju ovaj forum. U jednom trenutku se povela diskusija na jednoj od tema gde sam ja tvrdio da za porodicu sa decom u Kaliforniji sve ispod $100.000 godisnjih primanja je mucenje a da treba za komotan zivot i $140.000 pa je bilo burnih reakcija. Mora se biti jako oprezan i potkrepiti svoje odluke cinjenicama i biti svestan svih troskova koji postoje u drugacijem stilu zivota koji se vodi u Americi. Naravno i zivot kojim zelite da zivite je isto tako bitan i treba imati na umu sta mozete da postignete u USA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Promasio si poentu. Ja sam shvatio drugacije poruku. Svaki stari forumas da je izvucen logicno aktivirao bi se na forumu kad vec zna za njega. Covek nije stavio akcenat ko ostaje na forumu nego da su "novo registrovani" dobitnici posle izvlacenja pregazili stare forumase usled sve veceg broja ucesnika lutrije. Zadnje 2-3 godine po 4 dana cekamo na prvog dobitnika da se oglasi na forumu a to je cist znak da su stari forumasi pregazeni velikim brojem ucesnika sa prvim ucescem. Cist dokaz da je sve teze dobiti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Jel moze neko od izvucenih da kaze kada se prijavio i dali to ima neke veze u svemu?(sa podrucija Srbije)tipa jel osoba koja je igrala prvih dana oktobra ima vece sanse od onog ko se prijavio u novembru ili je sve pak stvar srece i njihovog sistema odabira? Pozdrav
|
|
||||
|
||||
![]()
Nisam do sada bila izvučena, ali posle 6 godina prijavljivanja mogu da kažem kako je sve je stvar sreće i njihovog odabira.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |