ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 30.04.2016, 02:40
voja82's Avatar
voja82 voja82 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.05.2014
US lokacija: Miami/FL
Pošalji Skype™ poruku korisniku voja82
Nepromenjeno

Vidim da se ova tema usijala Zelim svima koji nestrpljivo iscekuju 3. Maj puno srece, ako vas i ne izvuku za DV2017 ne gubite nadu i nastavite da verujete da ce te dobiti. Puno pozdrava iz suncane Floride
28.10.2013. Prijavili se na lutriju
01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx
19.05.2014. Poslali DS-260
21.08.2015. Lekarski pregled
09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi
24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE
30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama
05.11.2015. Beograd-Rim-Majami
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 04:25
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

e majko moja kad se setim..5. 6.maj prosle godine..pitaj boga dal bi se ikad setio da proverim dal sam izvucen da nisam sreo slicajno drugara koji mi je pricao za usa i kamione. Vracam se uvece sa fudbala..reko ajde da vidim ima li sta..prvo proverim moj case number..kaze usli ste ubdalji proces..reko ok nije to to idemo u sledeci krug nemam pojma kako to ide. Proverim zenin case..kaze not selected..hmm sad mi cudno. Copy paste txt da sam u sledecem procesu posaljem ortaku u washington..kaze on posle 5min cestitam mare izvucen si....

e tek sam posle toga saznao i za forum i sve sto se tice Amerike...
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 08:05
b.p. b.p. je offline
Član

Datum prijave: 24.01.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik emilyankees Prikaz poruke
Na njegovom blogu pise da je samo za 'pozvane citaoce'
Da, video sam... Da li postoji neki nacin da mu se posalje nekakav "zahtev", upit i sl. ili je blog za sve ostale naprosto nedostupan? Bas steta sto ga je zakljucao...
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 09:18
Dzordz Dzordz je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.01.2013
US lokacija: Jos cekam
Nepromenjeno

@BP
Koliko ja znam on je dobio ban zbog nesuglasica sa nekim clanovima foruma. Verujem da je njegov blog samo zatvoren i da vise ne pise.

Mislim da je njegov primer i brzina uspeha (koji su neki doveli u pitanje kao mogucu neistinu) ekstreman primer snalazljivosti, srece, IT posla sa visokim primanjima i slicno i stoga nije dobar kao vodilja za veliku vecinu ljudi koji posecuju ovaj forum.

U jednom trenutku se povela diskusija na jednoj od tema gde sam ja tvrdio da za porodicu sa decom u Kaliforniji sve ispod $100.000 godisnjih primanja je mucenje a da treba za komotan zivot i $140.000 pa je bilo burnih reakcija. Mora se biti jako oprezan i potkrepiti svoje odluke cinjenicama i biti svestan svih troskova koji postoje u drugacijem stilu zivota koji se vodi u Americi.

Naravno i zivot kojim zelite da zivite je isto tako bitan i treba imati na umu sta mozete da postignete u USA.
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 18:00
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss Prikaz poruke
e majko moja kad se setim..5. 6.maj prosle godine..pitaj boga dal bi se ikad setio da proverim dal sam izvucen da nisam sreo slicajno drugara koji mi je pricao za usa i kamione. Vracam se uvece sa fudbala..reko ajde da vidim ima li sta..prvo proverim moj case number..kaze usli ste ubdalji proces..reko ok nije to to idemo u sledeci krug nemam pojma kako to ide. Proverim zenin case..kaze not selected..hmm sad mi cudno. Copy paste txt da sam u sledecem procesu posaljem ortaku u washington..kaze on posle 5min cestitam mare izvucen si....

e tek sam posle toga saznao i za forum i sve sto se tice Amerike...
Ovakvih prica ce biti mnogo. Ne mislim nista lose, ali smatram da je euforija na forumu nepotrebna,j er sa sve vecim brojem igraca vidimo iz prethodnih godina da ce se sa dobitkom javiti uglavnom ljudi kojima je prvo ucesce i koji ce biti registrovani na forum posle 03.05.16.
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 19:52
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
Ovakvih prica ce biti mnogo. Ne mislim nista lose, ali smatram da je euforija na forumu nepotrebna,j er sa sve vecim brojem igraca vidimo iz prethodnih godina da ce se sa dobitkom javiti uglavnom ljudi kojima je prvo ucesce i koji ce biti registrovani na forum posle 03.05.16.
Svake godine ista priča, mali broj neselektovanih ostane da učestvuje u daljem radu foruma. Mali broj ostane da nesebično deli sreću i saučestvuje sa dobitnicima.
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 20:54
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Promasio si poentu. Ja sam shvatio drugacije poruku. Svaki stari forumas da je izvucen logicno aktivirao bi se na forumu kad vec zna za njega. Covek nije stavio akcenat ko ostaje na forumu nego da su "novo registrovani" dobitnici posle izvlacenja pregazili stare forumase usled sve veceg broja ucesnika lutrije. Zadnje 2-3 godine po 4 dana cekamo na prvog dobitnika da se oglasi na forumu a to je cist znak da su stari forumasi pregazeni velikim brojem ucesnika sa prvim ucescem. Cist dokaz da je sve teze dobiti.
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 21:21
FluffyBunnyJ's Avatar
FluffyBunnyJ FluffyBunnyJ je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2015
Nepromenjeno ...

Jel moze neko od izvucenih da kaze kada se prijavio i dali to ima neke veze u svemu?(sa podrucija Srbije)tipa jel osoba koja je igrala prvih dana oktobra ima vece sanse od onog ko se prijavio u novembru ili je sve pak stvar srece i njihovog sistema odabira? Pozdrav
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 21:26
Kicki's Avatar
Kicki Kicki je offline
Član

Datum prijave: 29.04.2016
Nepromenjeno

Nisam do sada bila izvučena, ali posle 6 godina prijavljivanja mogu da kažem kako je sve je stvar sreće i njihovog odabira. Nema veze kada se prijavljuješ.
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 21:47
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik FluffyBunnyJ Prikaz poruke
Jel moze neko od izvucenih da kaze kada se prijavio i dali to ima neke veze u svemu?(sa podrucija Srbije)tipa jel osoba koja je igrala prvih dana oktobra ima vece sanse od onog ko se prijavio u novembru ili je sve pak stvar srece i njihovog sistema odabira? Pozdrav
Koliko sam ja pratio forum apsolutno nema veze kada se ko prijavio na lutriju. Cak je bilo dosta ljudi koji su se prijavili u poslednja dva tri dana i bili izvuceni.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015