View Single Post
Staro 01.05.2016, 19:03
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ztp Prikaz poruke
kdragan77
hvala mnogo što dijelite svoje iskustvo s nama koji se nadamo da ćemo jednog dana biti dio tamošnjeg života.
Na drugoj temi sam Vas zamolila da pisete svoja iskustva (potrčala sam prerano...nisam vidjela ovu temu

Da li bi ste mogli reći (''odokativnom metodom'') za koliko bi bili veći mjesečni troškovi ako uz dvoje odraslih ima i jedno dijete od 6 godina i koliko je moguće da se snadje neko ko poznaje osnove engleskog jezika (ja) a suprug ?

Želim Vam sve najbolje!
Hvala vam na pohvalama
Ovdje je sve moguce pa i naci posao sa osnovama engleskog jezika, bitno je da hocete da radite i ucite i da idete naprijed.
Engleski se brzo uci ako ste stalno u komunikaciji sa ljudima i to vaniko nece uzeti kao otezavajucu okolnost za poslove ( naravno za neke da ali postoji i poslovi gdje je to nije slucaj)
Posto sam ja budzet frik i volim da pravim kalkulacije oko troskova, za dvije osobe troskovi su od 1500$ do 2000$ , kada ovo kazem mislim na osnovne troskove potrebne za zivot. Na pocetku treba uvijek treba vise posto trebaju ti depoziti za sve sto pokusate da uplatite od struje,mobilnog,stana itd.
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote