![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Lexington, Kentucky » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ovdje je sve moguce pa i naci posao sa osnovama engleskog jezika, bitno je da hocete da radite i ucite i da idete naprijed. Engleski se brzo uci ako ste stalno u komunikaciji sa ljudima i to vaniko nece uzeti kao otezavajucu okolnost za poslove ( naravno za neke da ali postoji i poslovi gdje je to nije slucaj) Posto sam ja budzet frik i volim da pravim kalkulacije oko troskova, za dvije osobe troskovi su od 1500$ do 2000$ , kada ovo kazem mislim na osnovne troskove potrebne za zivot. Na pocetku treba uvijek treba vise posto trebaju ti depoziti za sve sto pokusate da uplatite od struje,mobilnog,stana itd.
|
||||
|
||||
![]()
Lepo je citati ovakve teme gde se mogu naci konkretnije informacije, pre svega vezano za troskove zivota, i hvala na tome Dragane (pretpostavljam da Vam ne to ime) :-)
Mene zanima, ako mi mozete reci, koliko bi od prilike bilo potrebno novca za jednu osobu za mesec dana, racunajuci sve te depozite i troskove? Hvala unapred...i sve najbolje u USA :-)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sto se tice depozita za stan to je dupla kirija na pocetku , struja je oko 150$ za prvih 6 mjeseci , tako nesto je I za mobitel . Smatram za jednu osobu za Lex je potrwbno da ponese minimalno oko 5k na pocetku da bi lagodno krenuo .
|
||||
|
||||
![]()
Hvala jos jednom na odgovoru, verujem da ce mnogima pomoci...meni svakako jeste.
|
|||
|
|||
![]()
kdragan77 , zaista sam uzivao citajuci Vas post! Detaljan, koncizan, jasan, a opet sveobuhvatan. Hvala Vam na tome. I drago mi je da su za Vas stvari krenule super od samoog starta
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ona je pravi heroj sto je izdrzala , posto je jedini pas bila na svim letovima. Nekakvih trauma nema,vesela je I uziva. Bila je na ulici u Bosni sada je u Americi to ti je sudbina.
|
![]() |