Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
Ja bre Kolja  ja ne znam ni kakvu polemiku da vodim sa tobom... kakve bre sexual favors? O cemu pricas ti? Da, desi se, ljudi se uhapse i idemo dalje... sta pravis pacova od malog misa? Mani bre te price vise, pa niko od nas nije pao sa kruske. I da ne govorim u mnozini, bar ja nisam. Sad ja kao treba da se prepucavam sa tobom nakon tvojih dva meseca ovde... pazi kad nemam vremena za gubljenje vremena. Eto, ja necu da se selim u NYC jer su tamo ludi i otkaceni, i bezvlasce... whatever.
dodatak: btw, 3k je mesecna plata sa tipom, nece da bude da su cekali 10 godina da tuze... nema potrebe nijedan radnik da ceka 10 godina da tuzi ako ima osnova. Bar su se oko tuzbi amerikanci ispraksovali ekstra...
|
OK point taken -dobro menjam stil pisanja -Dakle dragi moji forumasi NY je .....sta dam kazem -Svajcarksa na East riveru !!!-raj za buduce emigrante -sad ima nekih sitnih problema ali ima ko ce o tome da brine i da ih resava - ti anonimni divni ljudi rade non stop za dobrobit vas i vasih bliznjih -moja licna iskustva i zapazanja do sada su iskljucivo pozitivna - ovde dobri ,lepo vaspitani ,obrazovani i vredni prolaze ko nigde na svetu -bukvalno su im sva vrata otvorena .dovoljno je samo da se pojavite i to je to -vas kvalitet ce biti automatski priznat .sitni problemi koje sam spomenuo u prethodnim postovima ustvari su minorne prirode i ne bi trebalo da se uzimaju kao ozbiljni ili kao neko pravilo -sad ako ste pali sa kruske onda je druga prica .ovde nema ludaka i otkacenih i pravna drzava je cvrsta ko stena -vasa prava su zasticena na svakom nivou i niko nema prava da vas manipulise ili izrabljuje -ako se to i u nekom ludilu desi vi odmah dajte otkaz pa na levo krug i na vrata pa onda kod advokata da tuzite tog ''misa'' koji se usudio da vam pokvari vas ''feeling'' koji ste imali o ovom divnom gradu