Alo vozaci ima li koga ?evo dodje nam i sneg a ja danas dobio 8 vucnih brand new guma

tako da cu samo prziti kroz sneg.
Imali smo i prvu nezgodu jedan od nasih vozaca odneo levu staranu na kamionu inace taj
Kamion je 2011 nov ja sam ga vozio nekih 6 meseci freightliner busines class.Tako da mi jr bas zao tog kamiona a i vozaca naravno.Ovaj lik je poceo pre nekih 2-3 meseca i evo vec problem a problem dolazi i od naseg menadzmenta jer je u toku hajka na jeftinu radnu snagu a ovo im je rezultat.
Mene moj gazda ubedjuje da nemoze da mi podigne satnicu jer ne zaradjuje dovoljno kolko je njemu dovoljno nije mi odgovorio i poceo mi je pokazivati listu vozaca sa njihovom satnicom,ja sam mu rekao da to nema veze samnom i da nije fora traziti jeftinog vozaca jer to donosi posledice .I eto nije proslo ni 3 dana od kad smo pricali.A ovo jr tek pocetak zime.
Imamo vozaca koji nedeljno pravi 110 sati video sam njegov cek jer mi je pokazao mislio je da ja vise sati pravim od njega naravno objasnicu kako 110 sati.
Radi 6 dana u nedelji prosek 15sati i mi se dogovaramo sa gazdom odnosmo pogadjamo ako ispadne nesto ne planirano neka tura kroz satnicu ,tako da meni su dali oshkosh wiskonsin prekjuce dogovorio sam extra 8 sati + moja satnica sto u prevodu bude ako zavrsim taj load za 10 sati placaju mi 18 tako da je kod nas ko na pijaci .Ljudi polako po snegu i ledu pazi te se ,aj uzdravlje