Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss
svi su zbog dabe i upisivali alamo a daba je pre 2 nedelje napustio, kazu smorio se vise.
U sredu je opet bila neka promena pravila pa je dosta njih zaglavilo u skoli 2 meseca bas zbog toga a ja ne znam sad da li su potpuno ista pravila kad se polaze u nekom cdl dmv i u skoli?
odradicu ja full obuku pa cu na drugarovom kamionu da izadjem vrvtno na elkgrove village dmv da polazem poligon i grad jer je ovamo bruka i sramota. Kazu parkiraj i pazi na linije da ne nagazis..koje crne linije samo prasina nista se ne vidi 
|
Води рачуна о следећем... када једном изађеш из школе, више ти у ту школу нема повратка... тако је мени речено...даље, тај полигон, какав год да је... на њему ћеш да се научиш, и на њему ћеш лакше да положиш него у Елк Гров Вилиџу, где је полигон мали... прошетај се неки дан преподне у Елк Гров Вилиџ и види како људи полажу тамо (званично, нико не сме да буде на полигону осим оног ко полаже и испитивача, али можеш да посматраш унутра из зграде DMV-ја).
А и када будеш имао часове градске вожње, за тих 12 часова научићеш руту, а то је ипак олакшавајућа околност... у Елк Гров Вилиџу је боље за полагање само ако хоћеш да полажеш на камиону са аутоматским мењачем (рецимо ако изнајмиш такав камион, или ти тај друг има такав камион).
И још једна битна ствар... неке компаније траже да имаш диплому из одређених школа, да би те запослили, на пример FedEx, а међу тим школама је и Аламо. Дакле, ако си већ тамо, положи тамо и узми ту диплому, веруј ми може много да ти значи... распитај се о томе,и видећеш да сам у праву. Можда ти сада није интересантан FedEx, или UPS, али никада не знаш да ли ћеш радити у овим или сличним фирмама.
Ако положиш у Елк Гров Вилиџу, значи да немаш диплому школе, а понављам неке фирме траже да си завршио школу, а као што већ рекох неке фирме траже да си завршио одређену школу...
Ја сам напустио Аламо, и после разних перипетија ишао и положио у другој школи... и рецимо та школа није квалификована за FedEx.