![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ajde ovako da zakljucimo, da pojasnim "matematicki" iako se sve doslovce ispravno napisano, ali si ti shvatio na pogresan nacin.
Citat:
2. ...a ti ako hoces cuti, okreni glavu = znaci da ako neces da kritikujes ove pojave u drustvu koje sam ja istakao, i ako se one slazu sa tvojim kulturnim, moralnim i drugim nacelima, slobodno mozes da cutis (precutis). Mozes ne znaci treba ili moras! Ali ako hoces, necemo te sprecavati. Ako bi svi cutali bez kritike znaci da podrzavamo i onda ce "zlo trijumfovati". ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti izrazis svoje misljenje po pitanju bilo cega, u ovom slucaju medija u Srbiji. Ako se slazem sa tobom onda je ok i ja cutim. Ako se ne slazem sa tobom, a precutim, to je isto ok i to znaci da podrzavam i zlo ce trijumfovati. Jel tako? Ako je tako, sta je tu zlo, tvoje misljenje ili mediji u Srbiji? Ajde za pocetak da skapiram ovo pa cu nastaviti sa ostalim dilemama... Ja mislim da je Edmund Burke pod dobri ljudi mislio ironicno na lose ljude, i da oni treba da cute. Ja mislim da nisam los covek ili se bar trudim da ne budem i u tom slucaju ovaj forum ima svrhu. A svrha je da dobri ljudi ne cute, jer time sprecavaju tudje greske i zablude. PS:Cim ovo skapiram, a nadam se da hocu, Srdjevicu brisi sve...
|
||||
|
||||
![]()
MaliVeliki Dejane,
pretpostavićmo da sama po sebi misao ne može biti zlo u onom izvornom, suštinskom obliku, no združena sa delanjem koje iz nje proizilazi, može, ali ne mora nužno, odvesti u zlo. dakle, na tvoje pitanje Citat:
s druge strane, a čitajući jedan od tvojih prethodnih postova Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Citam,citukcam vashe postove i zastadoh kod postova naseg ''profesionalca'' ''Dejancica''.Pa ti si covece bio u USA ti sigurno znash kako izgleda NYC,LA...kako se pravi profit,verovatno ga i ovde pravish u nekim od soba Beogradskih solitera.Covece pa sta ce tebi Green card.Ti si to prevazisao.Vidim znash sve serije napamet, koje se daju u USA...mora da ih tajno gledash kad mislih o njima da su djubre.Tebi je verovatno iz nekog straha ili neke druge negativnosti Amerika nije bash naj jasnija.Nikad nisi bio tamo a vec si zauzeo prgav stav.Onaj dobro poznativ stav o pametnim Srbima i glupim Amerima.Burazeru USA morash da obozavash,skapirash,uvazavash,cenish.....da imash vishe ciljeve a ne da filozofirash.i dobro ti napisa ''nemili''....covek ima zdrav rezon ,opredljenje.....amerikanofilija
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mozda bi ti bilo pametnije da prestanes da ''cituckas'' i pocnes ozbiljno da citas posto ti za sada bas i ne ide ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nisam jos uvek, ali bicu profesionalac, imam takve nacitane kao ti da na njima vezbam...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Slushaj malisha ,Ti si taj bambi sa teglama-naocarima koji tumaci USA,i prodaje ljudima filozofiju tate i mame.Ja nisam nikakav bambi nego matori dripac koji je pola zivota proveo u zemlji u kojoj ti nikad neces biti..eventualno ispod neke crte...pusti ove mlade konkretne ljude da mashtaju o svemu.....idi gledaj neku seriju
|
![]() |
|
|
![]() |