![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
brate,burazeru sad se ves znamo pa mozemo opusteno da caskamo Jack Dehlome
Last edited by admin; 20.11.2009 at 08:41. Razlog: Nepostovanje Pravilnika Foruma |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam hteo da te uvredim....za ono JBT vec si pominja azijate i oni ne valjaju pa sam stavio na betwin.com 20 evra i gubim...bem ti ameriku
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bio do NS-a i prosli vikend, neki rodjendan, bilo je lepo, video drage ljude. E, sad mi nije jasno na koga si mislio sebe ili mene. Ja jesam izuzetno strog prema sebi, a ti... ne bas, sudeci po pravopisnim greskama PS: imas i opciju edit, pa se slobodno posluzi, zbot takvih kao ti je Srdjevic i ostavio tu mogucnost... Ne postavljas ti losa pitanja, ti ne postavljas pitanja uopste. A kakvi su tvoji utisci o pomenutim kategorijama ljudi? To me interesuje, matorac si, a imao bliski susret sa afroamerikancem/homoseksualcem. Objedinio si sve tri kategorije, a cutis o tome...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
If you refuse to accept anything but the best, you very often get it. Last edited by admin; 20.11.2009 at 08:44. Razlog: Nepostovanje Pravilnika Foruma |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mnogo te zanima afro-seks,soliterac,nemoj to, do sad si pricao o zenicama a sad bi o crnackim kitama...i pusti taj NS .Koga zanimaju tvoji dragi prijatelji.pricaj ti nama ''soliterac'' o USA ...
I nije strasno odgovarati na pitanja nekog ko te drzi budnog do 4 am 1.odakle ti to strasno iskustvo o medijama,prifitima,serija,aamerika.. 2.podeli sa nama koji su to likovi i zenice kojima si ti toliko bitan 3.o grimasama ljudi 4.tata i mama,postenje i okle su stigli pa zar to nisu laka pitanja...lake note |
|
|||
|
|||
![]()
kod ''profita'' ne treba ''i'' i kod serija fali ''a'' izvini ameru
|
|
|||
|
|||
![]()
''stupanj tvoje gluposti ''.to cesh isto nekom Ameru reci ali u LIVE verziji...ljutnji nikad kraja....ajd ja cu ti poslati garantno i da zavrshimo pricu....samo pod jednim uslovom da se klones NS i tate i
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Pravim ih gde god da se pojavim, sta ces kad sam smesan... Toliko puta sam spomenuo Novi Sad, a ti i dalje nikako da shvatis... Laksa nikad imao, kad bi sledece nedelje to izvukao na ispitu gde bi mi kraj bio. Razumes se i u muziku, svetski covek od glave do pete... A i sirokih shvatanja sudeci po cariniku, za kojeg nam jos uvek nisi rekao detalje... Ajd' sad ti...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
![]() |