![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Odmah smo krenuli sa kalkulacijama, obzirom da je CN bio 20xx. Kao najveci problem smo videli trenutak odlaska i uklapanje skolske godine nase cerke. Da ne duzim, ja sam licno i na svoju ruku odlucio da posaljem kovertu tek krajem godine i na taj nacin odlozim intervju za sledecu (2010.) godinu. Na taj nacin sam dobio dovoljno vremena da cerka moze da zavrsi normalno skolsku godinu ovde i da nakon toga, na letnjem raspustu odemo u USA. Kada sam na forumu izlozio plan umalo me nisu proglasili ludim, a svakako su me otpisali kao buduceg Amera (neki su me i bukvalno kvalifikovali kao ludaka). Ukratko, sve je ispalo OK ![]() Jos jedna bitna stvar koju sam primetio je da dosta ljudi odustaje zbog globalne krize i losih vesti iz USA, tako da mozes da se opustis, diplomiras i posaljes dokumnte i naravno dobijes vizu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imate pravo pekka, jer budem li sad krenula mozgati ili sanjariti nece se zavrsiti dobro. Meni je u interesu ipak, sto prije diplomirati, a s ovakvim CN-om, nema smisla unaprijed kalkulirati. Mozda do intervjua uopce i ne dodje, mozda se pokopam na razgovoru, a mozda.. eh, uglavnom znate sto zelim reci, scenariji su brojni. Pokusala jesam, i to mi je najvaznije.
Stoga Kentucky, malo ces pricekati. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma samo ti posalji tu prvu kovrtu što pre! Kad dobijes zakazani intervju, uvek ga možeš pomeriti za kasnije, kad tebi odgovara!
Ako: -nisi krivično osudjivana, -nemas HIV, -imas četvorogodišnju srednju, -nisi netačne informacije davala na zahtevima, -imas imalo čuke ![]() ...viza ćeš dobiti, upusti sE! i čestitke! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Broj uopce nije toliko bitan koliko je bitno dobiti kovertu
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
ako devojka diplomira od prve koverte do intervjua, ne mora nista da šalje, samo se pojavi sa diplomom na intervju
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ne trebas se brinuti za sve to, ja sam u trenutku popunjavanja formulara bio na fakultet i u radnom odnosu regularno prijavljen. U formular sam napisao koju sam srednju skolu zavrsio i napisao sam koji fakultet pohadjam i samo godinu upisa.Nisam pominjao da radim. Na inervju su me pitali da li sam diplomirao, ja sam rekao da nisam i predao sam diplomu srednje skole sa svedocanstvima.
Case Number: 2010EU00010717 Prva koverta stigla: 08.06.2009. Prva koverta vraćena: 11.06.2009. Druga koverta stigla: 09.11.2009. Zakazan intervju za 10.12.2009 - odložen za 10.02.2010. Završen lekarski pregled: 04.01.2010. Visa odobrena - 11.02.2010. U USA - od 03.06.2010. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja nekako mislim da je to-to za ovu godinu (iako se toplo nadam da sam u krivu!)... Ali.. - manje koverte, za razliku od prijašnjih paketa (lakše ih odjednom odaslati), random CNovi (netko visoki broj, netko niski)...sve mi to upućuje da su sve koverte pripremljene i odaslane odjednom.
Bilanca dobitnika DV2011 - 2 novoregistrirane forumašice - jedna već X godina u US, a druga se dvoumi vratiti li papire u Kentucky ili ne ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Koverte kasne iz nekog razloga, isto tako i na americkim adresama nisam sigurna zasto je to tako. Budimo strpljivi i nadajmo se.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa i ja tako mislim, ne vidim razlog za upadanje "gotovo je" kad najveći deo koverti treba tek da pristigne - bar je tako bilo prošlih godina
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |