![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Meni je malo tesko da poverujem da postoje ljudi, koji su se prijavljivali, a kad su ( bi ) dobili , razmisljaju da li da idu .Svaki psihijatar na svetu bi imao za takve samo jedno pitanje " Pa sto ste se prijavljivali ? "
Dajte ljudi sami sebi odgovor i eto resenja |
|
|||
|
|||
![]()
Dobra stvar u čitavoj toj nedoumici, u kojoj se opravdano nalaziš, je ta da si i dalje u poziciji da možeš da odložiš donošenje konačne odluke o selidbi bez ikakvih posledica (kao npr. potrošene pare oko intervjua) ili propuštanja prilike ako se naknadno predomisliš. Dakle mislim na to da ti je najbolje da za sada pošalješ nazad sve što treba, a dok dođe vreme za intervju (uzgred, koji si CN dobila) nije isključeno da će početi WWIII pa onda ne bi ni morala da razmišljaš o tome.
|
|
|||
|
|||
![]()
Do I sense a touch of jealousy in this?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ono se odnosilo na ivkodrg ne na Johnny. Sorry - Johnny u pravu si. Thanx!
|
|
|||
|
|||
![]()
Upravo je i to moj motiv za. Zbog deteta. Zbog njega sam se i prijavila... a sad se zbog njega dvoumim.
Hvala vam na podrsci ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Svako ima pravo da uradi sta misli da je najbolje za njega... Sa srecom! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ne verujem da je to ljubomora. Vise mislim da je to cudjenje ljudi koji bi i peske krenuli za USA samo da im stigne koverta, koverta koja ce mozda zavrsiti u necijoj kanti. Moj predlog je da ides dalje sve do intervjua, jer te do te tacke nista ne kosta finansijski. A i njega mozes da pomeris koliko znam, pa tako ukrades jos malo vremena za sebe i dete. Zelim ti puno srece u svakom slucaju, ovde ili tamo
|
|
|||
|
|||
![]()
celestine cestitam ti
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Obavezno nastavi proceduru! Imaces vremena da razmislis. Ali ako si se zbog njega prijavila, zbog njega idi do kraja.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |