![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Hvala Vam. Jos uvek neznam gde cu. Do sada sam tri puta bio u DC-u, ali posto idem sa porodicom ( zena , sin 7god. i cerka 1god.) sve vuce ka Chicago-u. Najvise zbog klinca i skole jer septembra krece u prvi razred. Videcemo na kraju sta i gde. Prvo da preguramo ovo cekanje, skupljanje para i naravno intervju.
|
|
|
|||
|
|||
|
Joj, slicna situacija kao kod mene. I meni klinac u sept treba da krene u skolu pa strepim kako ce taj nastavak skolovanja izgledati dogodine. ali par ljudi s ovog foruma mi je reklo da ne treba za to da brinem...
pozdrav i obavestavaj nas. Imas, cini mi se najvisi broj od nas koji smo izvuceni a ovde na forumu smo. tako da ces biti prvi na udaru za intervju i sl... |
|
|
||||
|
||||
|
Nadam se da ce to biti uskoro. Negde sam video da su prosle godine sa slicnim brojevima imali intervju u oktobru, tako da se nadam da ce sve proci OK. Vec sam dobijao radne vize (3x) tako da znam kako je. Naravno da cu sve korisne informacije proslediti ovde da bih olaksao drugima.:papa:
|
|
|
|||
|
|||
|
da se javimo ni suprug ni ja nismo izvuceni :nene: :smrc:
|
||||
|
||||
|
Not selected :-( (ni jedno od nas troje koje sam prijavio proslog oktobra)
Srecom, oktobar ce uskoro :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Zao mi je zbog vas ljudi, stvarno, sto niste izvuceni...ali JA JESAM!!!! :1072: WOOOOHOOO! Koliko da se pohvalim! Cekam na drugo pismo sa pozivom na interview....Pozdrav svima!
|
|
|
||||
|
||||
|
Truba ljudi, da ne kazem djoka...
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Neverhood;16992]Truba ljudi, da ne kazem djoka...[/QUOTE]
Brate Neverhood-e, glavu gore! Nastavi da apliciras, bice bolje... :==D:
|
||||
|
||||
|
Hvala na podrsci. Ne odustajem... IDEMO DALJE... IDEMO DALJE... :beer:
Kad ce vec taj oktobar... :grin: |
|
|
|||
|
|||
|
Nemoj da odustaješ. Ja ću u oktobru da se prijavim prvi put, ali ako ne uspem sledeće godine, konkurisaću sledeće, pa sledeće.... Treba biti uporan i ne treba "klonuti" duhom.
|
|
|