ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 01.01.2011, 17:57
AntaresNS's Avatar
AntaresNS AntaresNS je offline
Drug član

Datum prijave: 23.07.2010
US lokacija: Somewhere in CA
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Od tog rigoroznog zakona u USA nije iskljucen ni americki predsednik...
Evo najnovijih vesti!

Obama u hraniteljskoj porodici zbog golisave fotografije iz detinjastva
Staro 01.01.2011, 19:20
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik AntaresNS Prikaz poruke
Od tog rigoroznog zakona u USA nije iskljucen ni americki predsednik...
Evo najnovijih vesti!

Obama u hraniteljskoj porodici zbog golisave fotografije iz detinjastva
Prvo sam se opet zabrinuo, al sam brzo ukapirao... ima brat bubreg..dobro, pocelo je ubedljivo, sta...? Mnogo dobar fazon u pravom trenutku.. mada se Nastici verovatno ne bi smejali tome...al ko zna sta je iza Nastica, ima i u tome istine..'Bes ga, u danasnjem svetu vise ne znas kome da verujes ako ne vidis svojim ocima.
Staro 01.01.2011, 19:34
AntaresNS's Avatar
AntaresNS AntaresNS je offline
Drug član

Datum prijave: 23.07.2010
US lokacija: Somewhere in CA
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Da, da, tako sam i ja naseo na Njuz-ovu vest da je Mladic pronadjen...da je u USA i da je guverner Kentrakija pa je i moja prva reakcija bila

Prvo sam razmisljao da li da okacim ovu "vest" na forum, da li je uopste prikladno s obzirom na njihovu situaciju...ali fora je jako dobra pa sam morao
Staro 09.01.2011, 00:47
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Jel to demokratija kojoj svi tezimo!
Masakr na borce za bolju zdravstvenu zastitu radnicka prava..
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/228171...metkom-u-glavu
Staro 17.01.2011, 23:15
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229...-kcerku-i-sina

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=486487

Toliko od mene...

Nadam se da je ovo stvarno istina i da ce se deca vratiti u svoje normalno porodicno okruzenje.

A Ameroljupci bi mogli nesto i da nauce iz ovoga!

Pozz iz NYC-a.
Staro 17.01.2011, 23:36
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milelj Prikaz poruke

Pozz iz NYC-a.
Aha. Evo pokidase se od preslisavanja na zadatu lekciju, ali nikako da dostignu nivo ostalih "izaberi-rec"-ljubaca.... Pozdrav iz L.A.-a.
Staro 17.01.2011, 23:56
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milelj Prikaz poruke
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229...-kcerku-i-sina

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=486487

Toliko od mene...

Nadam se da je ovo stvarno istina i da ce se deca vratiti u svoje normalno porodicno okruzenje.

Pozz iz NYC-a.

E, brate sto mi je drago, ne mogu da ti opisem!! Stalno sam se nekako stavljao u kozu one sirote dece odjednom bacene medju neke (verovatno dobronamerne...mada...?) ljude al opet strance, pa pitanja zasto, kako, a mama, tata i zasto?
Ili sta bih ja crni uradio na njegovom mestu, tog oca, bio kriv ili ne, pa ja mislim da bih.... ispario od muke!

Mnogo sumnjiva cela zavrzlama, ljudi koji su zapoceli celu tu dramu sa oduzimanjem dece NISU glupi, ja sam skoro uveren da su oni shvatali celu stvar sve vreme, jednostavno su odradjivali neki deo svog plana i nije ih zanimala istina, sto je samo za sebe opet zastrasujuce, da neko moze da takoreci iscenira celu situaciju i propusti te ljude kroz pakao samo zato sto je to tako, iz nekog razloga, hteo?

Voleo bih da je ova moja ideja samo proizvod moje paranoje, bas bih bio srecan (ne zbog paranoje nego, razumete...), al se bojim da ipak nije..

Nadam se da ce iz ovoga izaci debela odsteta pa ce brizna "zastitna sluzba" sledeci put razmisliti dvaput pre nego sto se istrce sa slicnom merom bez debelog, al bas debelog razloga a ne sumnje.

Last edited by Score; 18.01.2011 at 00:01.
Staro 18.01.2011, 00:04
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Odlično, ako je to istina, sad će da dobiju odštetu sasvim fine veličine ukoliko se utvrdi da je bilo nepravilnosti.
Citat:
Šta? Da je Miladin nevin? Da je arapin odustao od kupovine dece? Nemojte opet da započinjemo flejm bez potrebe. Ja i dalje tvrdim da je ovo izuzetak a ne pravilo, a ako vi zaista mislite da je ovo dnevna pojava, ne vidim zašto ste uopšte i emigrirali.
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
Staro 18.01.2011, 03:33
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad Prikaz poruke
Šta? Da je Miladin nevin? Da je arapin odustao od kupovine dece? Nemojte opet da započinjemo flejm bez potrebe. Ja i dalje tvrdim da je ovo izuzetak a ne pravilo, a ako vi zaista mislite da je ovo dnevna pojava, ne vidim zašto ste uopšte i emigrirali.
Ako je Miladin nevin, sto smo placali milionce? Ne mislim da je nevin, i da jeste smlatio onog klinca, sad, zbog cega, ne znam, ali sve jedno... Ako je momak (Brajan ako se ne varam) i preterao sa ponasenjem, ne znaci da neko moze da ga bije, pogotovo ne onoliko... Nesto mi se ne cini verovatnim da je Miladin bas morao batinama da ga "vaspitava", u ostalom nije cak ni njegovu devojku dirao... Mada, ima toliko pametniji nacina da utrosim vreme, nego da pisem o Miladinu...

Drugo, ja mislim da je ovo izuzetak, a ne pravilo. Ne znam zasto se u opste meni obracas i koristis moj citat za ovakav komentar. Ako ti se ne svidja sta drugi ljudi pisu, komentarisi njih a ne mene! Ja sam hteo da dodjem u USA mnogo pre nego sto sam stvarno dosao, pre toga sam bio par puta, uvideo sam njene vrline i mane.

I vec sam napisao, i opet cu, nije mi tesko: Amerika jeste odlicna zemlja, ima 1000 divnih stvari, ima i neke stvari koje mislim da ne valjaju (genetski modfikovanu hranu, prljave prodavnice, bedbugse svuda po NYC) i necu nikada reci da je to super i da mi je to extra. I neces ti sigurno da mi odredjujes gde cu ziveti i sta cu raditi!

I ne znam zasto se ovaj glupi forum toliko podelio na dve grupe:

Amerouvlakaca i izvornih balkanaca?

Ja nit sam jedno nit sam drugo. Jbg, ja sam ziveo u i radio u Beogradu, patio se kroz skolovanje koliko i ostali, poceo da radim prvi posao za 150 evra kada su ljudi radeci u piljarnicama imali 300, imao srece, postigao odredjene rezultate, presao da radim u inostrane firme, i tu postigao rezultate, imao finu platu, kola, ziveo na Novom Beogradu, stigao da vidim Ljubljanu, Zagreb, Sarajevo, Brisel, Cirih, Bec, Prag, Budimpestu, Varsavu sto privatno sto poslovno. I mozda nisam dosao iz Pickovca na Mlavi da da mogu da se odusevljavam toliko Amerikom, kao da govno ovde ne smrdi, da im na salterima rade ajnstajni (tako i u tim child service sluzbama), i da kad izadjem napolju sve mirise na djurdjevak.

Realno, imam pametnija posla nego da se ovde smaram.

CAO!

A Zana, tvoji komentari su toliko jadni, da sam siguran da ti imas gomilu svojih frustracija i problema, pa se ovde istresas da necu nista ruzno da ti napisem. Zao mi te i ovako! Mislim da sam covekoljubac, istinoljubac, pravdoljubac, i mislim da sam bio isuvise fin sa tvojom klasifikacijom.

U svakom slucaju, hvala na druzenju, snalazite se kako znate i umete...

Last edited by milelj; 18.01.2011 at 03:43.
Staro 18.01.2011, 04:42
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Citat:
I ne znam zasto se ovaj glupi forum toliko podelio na dve
grupe
Nije se podelio... podelili ste ga. Prelistaj po koju stranicu iza i pročitaj ko je započeo sa prozivanjem i deljenjem.

Citat:
Realno, imam pametnija posla nego da se ovde smaram.
Realno, niko nije rekao da nemaš. Ne sumnja niko da imaš posao i da si vredan/radan ili šta već, već ti odgovaram na ono što si napisao... Citiraću te još jednom:
Citat:
Pustio si buvu, bacio si ulje u vatru, i sad se praviš kao uvređenim... ma nemojte molim vas. Niko ti ne govori gde ćeš da živiš i kako ćeš da živiš, ali molim vas sve da prekinete sa holier than thou ponašanjem, gde vi znate kako zapravo stoje stvari, a mi ostali smo idioti koji sanjarimo i uvlačimo se u dupe jednoj naciji. Pobogu, živite u državi od 300 miliona ljudi, a ključan faktor formiranja mišljenja o istoj jeste loše napisan tabloidni članak u Blicu!

Tema je počela ovim pravcem...
Pitanje: Da li u americi oduzimaju decu jer se kupaju gola?
Odgovor: 'oće to tako...

I pored silnih "oće to tako", "neće to tako", evo kako je završila. Neka joj, evo sipam jednu za nju... živeli mi, a ona crkla da bog da.
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
Zatvorena tema

Pravila pisanja