![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Od tog rigoroznog zakona u USA nije iskljucen ni americki predsednik...
Evo najnovijih vesti! Obama u hraniteljskoj porodici zbog golisave fotografije iz detinjastva
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Da, da, tako sam i ja naseo na Njuz-ovu vest da je Mladic pronadjen...da je u USA i da je guverner Kentrakija pa je i moja prva reakcija bila
![]() ![]() Prvo sam razmisljao da li da okacim ovu "vest" na forum, da li je uopste prikladno s obzirom na njihovu situaciju...ali fora je jako dobra pa sam morao ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Jel to demokratija kojoj svi tezimo!
Masakr na borce za bolju zdravstvenu zastitu radnicka prava.. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/228171...metkom-u-glavu |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229...-kcerku-i-sina
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=486487 Toliko od mene... Nadam se da je ovo stvarno istina i da ce se deca vratiti u svoje normalno porodicno okruzenje. A Ameroljupci bi mogli nesto i da nauce iz ovoga! Pozz iz NYC-a. |
|
||||
|
||||
![]()
Aha. Evo pokidase se od preslisavanja na zadatu lekciju, ali nikako da dostignu nivo ostalih "izaberi-rec"-ljubaca.... Pozdrav iz L.A.-a.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E, brate sto mi je drago, ne mogu da ti opisem!! Stalno sam se nekako stavljao u kozu one sirote dece odjednom bacene medju neke (verovatno dobronamerne...mada...?) ljude al opet strance, pa pitanja zasto, kako, a mama, tata i zasto? Ili sta bih ja crni uradio na njegovom mestu, tog oca, bio kriv ili ne, pa ja mislim da bih.... ispario od muke! Mnogo sumnjiva cela zavrzlama, ljudi koji su zapoceli celu tu dramu sa oduzimanjem dece NISU glupi, ja sam skoro uveren da su oni shvatali celu stvar sve vreme, jednostavno su odradjivali neki deo svog plana i nije ih zanimala istina, sto je samo za sebe opet zastrasujuce, da neko moze da takoreci iscenira celu situaciju i propusti te ljude kroz pakao samo zato sto je to tako, iz nekog razloga, hteo? Voleo bih da je ova moja ideja samo proizvod moje paranoje, bas bih bio srecan (ne zbog paranoje nego, razumete...), al se bojim da ipak nije.. Nadam se da ce iz ovoga izaci debela odsteta pa ce brizna "zastitna sluzba" sledeci put razmisliti dvaput pre nego sto se istrce sa slicnom merom bez debelog, al bas debelog razloga a ne sumnje.
Score ![]() Last edited by Score; 18.01.2011 at 00:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Odlično, ako je to istina, sad će da dobiju odštetu sasvim fine veličine ukoliko se utvrdi da je bilo nepravilnosti.
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drugo, ja mislim da je ovo izuzetak, a ne pravilo. Ne znam zasto se u opste meni obracas i koristis moj citat za ovakav komentar. Ako ti se ne svidja sta drugi ljudi pisu, komentarisi njih a ne mene! Ja sam hteo da dodjem u USA mnogo pre nego sto sam stvarno dosao, pre toga sam bio par puta, uvideo sam njene vrline i mane. I vec sam napisao, i opet cu, nije mi tesko: Amerika jeste odlicna zemlja, ima 1000 divnih stvari, ima i neke stvari koje mislim da ne valjaju (genetski modfikovanu hranu, prljave prodavnice, bedbugse svuda po NYC) i necu nikada reci da je to super i da mi je to extra. I neces ti sigurno da mi odredjujes gde cu ziveti i sta cu raditi! I ne znam zasto se ovaj glupi forum toliko podelio na dve grupe: Amerouvlakaca i izvornih balkanaca? Ja nit sam jedno nit sam drugo. Jbg, ja sam ziveo u i radio u Beogradu, patio se kroz skolovanje koliko i ostali, poceo da radim prvi posao za 150 evra kada su ljudi radeci u piljarnicama imali 300, imao srece, postigao odredjene rezultate, presao da radim u inostrane firme, i tu postigao rezultate, imao finu platu, kola, ziveo na Novom Beogradu, stigao da vidim Ljubljanu, Zagreb, Sarajevo, Brisel, Cirih, Bec, Prag, Budimpestu, Varsavu sto privatno sto poslovno. I mozda nisam dosao iz Pickovca na Mlavi da da mogu da se odusevljavam toliko Amerikom, kao da govno ovde ne smrdi, da im na salterima rade ajnstajni (tako i u tim child service sluzbama), i da kad izadjem napolju sve mirise na djurdjevak. Realno, imam pametnija posla nego da se ovde smaram. CAO! A Zana, tvoji komentari su toliko jadni, da sam siguran da ti imas gomilu svojih frustracija i problema, pa se ovde istresas da necu nista ruzno da ti napisem. Zao mi te i ovako! Mislim da sam covekoljubac, istinoljubac, pravdoljubac, i mislim da sam bio isuvise fin sa tvojom klasifikacijom. U svakom slucaju, hvala na druzenju, snalazite se kako znate i umete... Last edited by milelj; 18.01.2011 at 03:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Tema je počela ovim pravcem... Pitanje: Da li u americi oduzimaju decu jer se kupaju gola? Odgovor: 'oće to tako... I pored silnih "oće to tako", "neće to tako", evo kako je završila. Neka joj, evo sipam jednu za nju... živeli mi, a ona crkla da bog da. ![]()
|
![]() |