![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Može varijanta sa prethodnim isksutvom, ali osim ako se možeš predstaviti kao profesionalac u oblasti "Zelenih" tehnologija, nijedan od navedenih poslova koje si naveo nije kvalifikovan za zelenu kartu na osnovu iskustva. Za zelenu kartu na osnovu iskustva se prijavljuje samo za one poslove za koje je broj radnika veoma mali.
|
||||
|
||||
![]()
Sta je ljudi ove nedelje...., sta se ovo desava :wtf:
@Dragance - covece, ne ispunjavas uslove za lutriju... :book: |
|
|||
|
|||
![]()
Čovjek je vidio kako ste brzo pisali postove kad je mikimax (onaj motenigers) postavio pitanja, a njega kulirate 24 sata. Morao je da eksplodira! :grin:
I ovo sa 30 postova što je neko rekao da bi se mogle slati privatne poruke je previše. Moje mišljenje da je 10 poruka sasvim dovoljno, da ne bude ni zatrpavanja foruma, a da se vidi da neko ima želju da ostane na forumu. Last edited by lenhi; 14.04.2011 at 11:24. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kaneolopa;22029]Sve nesto mislim da se nece bas naci osim ako mu starija cerka ne dobije i povede tatu.
[/QUOTE] Ne moze ni tako,zanimanje frizer je III stepen strucne spreme. |
|
||||
|
||||
![]()
možda svojim neobičnim šarmom i simpatičnim porukama osvoji srce neke od forumašica koja je ili će upravo dobiti na lutriji...:1072:
i eto njega za čas u usa :==D: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=botexag;22034]možda svojim neobičnim šarmom i simpatičnim porukama osvoji srce neke od forumašica koja je ili će upravo dobiti na lutriji...:1072:
i eto njega za čas u usa :==D:[/QUOTE] hhaha ako i Isabelle i njen decko dobiju Gc jos mogu i da zarade,ona povede nekoga,on povede neku :))):;D: |
|
||||
|
||||
![]()
Na stranu to sto ne ispunjavas osnovni uslov, svastarenje ti je mana a ne vrlina. U Srbiji moze da prodje majstor svih zanata, ovde mnogo vise vole strucnjaka koji zna da radi jednu stvar, ali je radi najbolje na svetu.
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavam se svima....nije mi bila namera da vredjam..zasluzio sam kritike i prihvatam sve grdnje....necu vise.....
|
|
|||
|
|||
![]()
dreadnot....hvala na razumevanju,a i to sto me nisi grdio a zasluzio sam.....ali evo malo sam se smirio...pa hajde sad da postavim neka pitanja .....znam da je svastarenje mana sa njihove tacke gledista ,ali to svastarenje sam predstavio vama koji znate mnogo vise od mene sta bi bilo naj bolje predstaviti tamo kada se budem prijavljivao....treba mi savet .a moram da naglasim da sam u tom svastarenju neke stvari jako lepo usavrsio.....imam cak iskustva oko nekih stvari koje se ticu ekologije,ovo napominjem jer sam video da mi je TheNenad napiso da iskustvo igra samo u poslovima gde ima malo radnika ili ako je vezano za "zelene",sto sam shvatio da mora da ima veze sa ekologijom.konkretno radi se o ugradnji instalacije za gas...kako u kuci tako i u automobile,samo sto nisam nigde video da oni tamo koriste autogas ,tako da sam taj detalj zanemario.a druga stvar za koju sam cuo da je tamo trazena je poznavanje kompjuterske tehnike..e sad...ja sam veoma dobar u svemu sto se tice servisiranja i odrzavanja kompjutera i ima iskustva dugogodisnjeg u vezi hardvera i programa vezanih za hardver ali ne znam sta se tamo konkretno trazi i sta je to sto vezano za kompjutere sto bih trebao da naglasim u prijavi a da ne ispadnem majstorsvasta .......i jos jednom vas molim da moje svastarenje shvatite kao znanje koje hocu da izkoristim kako bih pronasao ,u celoj gomili poslova koje sam godinama naucio,zanimanje koje bih mogao da ponudim u aplikaciji a da to ima nekog efekta...hvala na razumevanju i jos jednom veliko izvinjenje svima koje sam iznervirao ili uvredio mojim ispadom na forumu....
|
|
||||
|
||||
![]()
nisi razume sustinu....:no:
osnovni uslov za dobijanje zelene karte preko lutrije je da imas zavrsenu cetvorogodisnju srednju redovnu skolu to znaci i da imas znanja i u hirurgiji, bez skole nemas prava aplicirati... jednostavno moras naci drugi nacin da dodjes do usa, pa ce ti tamo koristiti tvoja prakticna znanja |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta je potreban i dovoljan uslov da bi se izašlo pred službenika u ambasadi | greenie | Intervju (interview) - Ambasada | 185 | 04.08.2017 14:31 |
Potreban savet u vezi US vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 301 | 29.12.2013 14:14 |
koji je procenat odlaska po dobijanju prve koverte ? | ivkodrg | Stare teme | 7 | 28.10.2009 09:05 |
savet..vasa iskustva... | nelson | Vaša strana | 3 | 09.06.2009 11:47 |
![]() |