![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cesitike svim dobitnicima!
Pa oktobar je jako blizu (mislim blizu kad je interview u pitanju), meni je broj tamo negdje ispod 2000. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Iste smo srece ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da definitvno potpisujes sve ti (posto si aplikant).
Za svaki slucaj, provjeri sa adminima ili nekim od iskusnijih forumasa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
можда се тек на интервјуу доносе подаци (тј. формулари) за остале чланове породице. ко мисли да грешим, нека ме исправи... али сам прилично сигуран да се у кентаки шаље само формулар добитника,тј. носиоца визе.
|
||||
|
||||
![]()
Само га нема покретач теме, мој земљак, да се јави да ли је или није selected!
Колико видим, многима је прва пријава била добитна... не знам како то да протумачим.... Борат (Gugly) рече како му се чини да је пола људи са форума извучено. Ја баш мислим супротно! Већина (поготово старијих и активних) чланова форума није извучена а већина се тек сада региструје и јавља да су извучени... Није коме је речено,већ коме је суђено (ту спадам и ја!).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Nadam se da ce i meni biti sudjeno...., gubim strpljenje - a u Srbiji nikad gore ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke svim dobitnicima i da vam sa srecom prodje sva procedura, pa da se do godine svi preselite ovamo, na nasu stranu bare
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Čestitke svim dobitnicima !
Moja supruga i ja smo aplicirali prvi put jesenas, ali nismo bili srećne ruke... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
NOT BEEN SELECTED