![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Evo da se i ja malo javim....Ni mi ni smo bili selected, a supruga i ja aplicirali 15. i 25. oktobra... Zao mi je stvarno zbog svih ljudi koji su bili izvuceni, ali se radujem i zbog nas koji nismo...Mozda sada imamo sanse i dobijemo
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bas e zalno za tie izvlecenite,a srekno za nas ne izvlecenite.Procitav na temava deka site sto se prijaveni 5-6.10 90% se izvleceni.Jas sum prijaven togas pa ne sum izvlecen.Imam edno prasanje se nadevam nekoj ke mi pomogne.Imam edni prijateli sto se prvpat prijavuvaat i vo prijavata kaj Middle Name go stavile tatkovoto ime.Dali e toa loso za niv?Blagodaram.
Prijava:5.10 Mnogu sreka na neizvlecenite,a izvlecenite pak da gi izvlecat. |
|
||||
|
||||
![]()
Ovo je STRASNA BRUKA I SRAMOTA. Koliko sam shvatio iz maila prema recenici If you checked the Entrant Status Check website (http://www.dvlottery.state.gov) during the first week in May and found a notice that you had been selected for further processing or a notice that you had not been selected, that notice has been rescinded and is no longer valid.
A new selection process will be conducted based on the original entries for the 2012 program. oni su prvo izvlacenje proglasili kao "no longer valid" i zbog toga ce sve ponoviti, pa nebitno da li ste dobili ili niste, puj-pike ne vazi!!! STRAVA I UZAS! Ja sam se prijavio 11.10, ali opet mislim da je ovo nedopustivo. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
и ја и жена смо уписивали као средње име имена очева и није било проблема.
|
|||
|
|||
![]()
Proverila sam mail malo pre, ali nisam dobila poruku od njih. Valjda to nema nikakve veze. Sva sreca da imam CN. Ko zna sta oni i kako rade.... Haos....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti bladodaram bockyman,a za porakite ne znaeme sto mislat tamu.Mislam deka site ke dobijat mail,nekoj porano nekoj podocna,mislam deka treba vreme dodeka na site da stigne.Dobro e sto gi cuvame CN. Uste ednas mnogu sreka na site od srce. Pozdrav od Makedonija
|
|
|||
|
|||
![]()
Dali ima nekoj dobieno mail od onie aplikanti koi sa bili izvuceni prvi put za DV-2012
jas sum izvucen no nemam mail dobieno pozzz |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Stigao mi mail. Definitivno je poništeno izvlačenje. Oko 15.jula će (prema mojoj proceni) oko 2.000 od ovih 22.000 opet imati sreće. Good luck.
|
||||
|
||||
![]()
Evo i meni stigao email ista prica kao i ostalima.
![]()
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |