ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 19.05.2011, 22:36
Trix01's Avatar
Trix01 Trix01 je offline
Član

Datum prijave: 03.04.2011
US lokacija: Miami
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik magic Prikaz poruke
Stigao mi mail. Definitivno je poništeno izvlačenje. Oko 15.jula će (prema mojoj proceni) oko 2.000 od ovih 22.000 opet imati sreće. Good luck.
Kako mislis 2000 od 22.000? Izvlace sve ponovo, znaci svih 100.000 dobitnika...
Staro 20.05.2011, 12:55
magic magic je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2011
US lokacija: Miami, FL
YU lokacija: Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Trix01 Prikaz poruke
Kako mislis 2000 od 22.000? Izvlace sve ponovo, znaci svih 100.000 dobitnika...
Da, znam da izvlače opet sve iz početka, ali kontam da će 2.000 tj manje-više 10% od ovih "greškom" izvučenih biti reselected.

Mene više ne zanima. Digao sam ruke. Ovo je bio treći i poslednji put da igram GC. Da sam bio pametan i uhvatio se neke druge vrste vize, za ove tri godine bi već otišao bilo u Ameriku bilo Australiju.
*04.05.2011. - Poslao popunjene formulare
*13.05.2011. - Saznao da je izmanipulisan
Staro 28.05.2011, 08:23
nikita61 nikita61 je offline
Drug član

Datum prijave: 21.11.2009
US lokacija: Boston-Newburyport
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Boze, ne mogu da verujem. Ja sam jutros pospremala dokumenta i papire,i slucajno sam nasla zapisan confirmation number,pa rekoh hajde da ga jos jednomproverimpre bacanja.Kada ono,pravo iznenadjenje....Mogu misliti kako je ljudima koji su pomislili da su izvuceni,ali sta je i sa onima koji su videli da nisu kao ja, pa su recimo odustali od svega i ne prate vise vesti vezane za ovu pricu.Nadam se da postoji nacin da budu obavesteni....
Staro 28.05.2011, 12:35
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nikita61 Prikaz poruke
Boze, ne mogu da verujem. Ja sam jutros pospremala dokumenta i papire,i slucajno sam nasla zapisan confirmation number,pa rekoh hajde da ga jos jednomproverimpre bacanja.Kada ono,pravo iznenadjenje....Mogu misliti kako je ljudima koji su pomislili da su izvuceni,ali sta je i sa onima koji su videli da nisu kao ja, pa su recimo odustali od svega i ne prate vise vesti vezane za ovu pricu.Nadam se da postoji nacin da budu obavesteni....
Niko nije "pomislio" da je izvucen. Ljudi su dobili obavjestenja da jesu izvuceni nakon provjere na zvanicnom mjestu. Nema sta da se pomisle to ej bilo zvanicno i precizno.
Za one koji nisu izvuceni mozda ce ih obavijestiti putem e-mail a mozda ce ih izvuci a oni ce da nastave tezak zivot bez izlaza nadajuci da ce ih izvuci neke naredne godine.
Staro 28.05.2011, 13:06
Drug član

Nepromenjeno

Dobro bre ne hvataj se za rec...poenta je da je ljudima tesko jer su se vec videli preko bare, a sada moraju sve iz pocetka. No, sta je tu je, igra se nastavlja....ionako je lutrija u pitanju.
Staro 28.05.2011, 13:07
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Za one koji nisu izvuceni mozda ce ih obavijestiti putem e-mail a mozda ce ih izvuci a oni ce da nastave tezak zivot bez izlaza nadajuci da ce ih izvuci neke naredne godine.
Naravno salio sam se, nego mi puce veza pa moram novu poruku. Niko nece ostati bez vize i da ga izvuku sad u drugom krugu a da on to ne provjeri. Evo zasto: Ako nisi dobitnik logicno da ces se u Oktobru ponovo prijaviti. Tad ces vidjeti da je lutrija ponistena za ovu godinu, provjerices ponovo status i ako si dobitnik ukljucices se u Oktobru u cijelu pricu za ovu godinu (nece biti kasno). Problem je jedino za one koji ne dobiju e-mail a bacili su u medjuvremenu CN, onda nema spasa za ovu godinu.
Ono sto mene brine (a i ostale koji su u istoj poziciji) su igraci kao moja supruga, koja nije dobila e-mail a znam da je ispravno popunjena prijava. Odmah pada sumnja da je sistem izbacio iz igre sam od sebe zbog svih problema u Maju.Znaci dzaba joj i CN sto ga ima, kad nije dobila e-mail jer je "mozda" sistem zbog brljanja i gresaka eliminisao za Julsko izvlacenje. I onda logicno da je ceka poruka "has not been selected"!
Staro 28.05.2011, 13:38
Drug član

Nepromenjeno

To je tacno, to i mene brine. Zasto bi neko dobio, a neko ne, ako je potpuno ispravno popunio formular...postenije je da se prijavljivanje ponovi.
Staro 28.05.2011, 14:57
Vladana123 Vladana123 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2011
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Po
Nepromenjeno

Ej ljudi jer ste videli nesto slično o ovom preblemu na drugim forumima kod Hrvata jer i njih ima dosta u igri???
Staro 29.05.2011, 18:16
Ninanina Ninanina je offline
Član

Datum prijave: 31.10.2010
Nepromenjeno

Bila sam ubedjena da je suprug bacio listove sa kodovima onog dana kada smo saznali da nismo prosli.Ali na svu srecu nije.

Srecno svima 15.jula!
Staro 01.07.2011, 11:09
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ninanina Prikaz poruke
Bila sam ubedjena da je suprug bacio listove sa kodovima onog dana kada smo saznali da nismo prosli.Ali na svu srecu nije.

Srecno svima 15.jula!
I kod mene je drugarica bacila kodove za nju i muza, ali ih je dobila kao i ja na email.
Ja sam medju onih 22.000 koji su bili izabrani. (i vec poslala sve papire do 7.maja)
Koliko sam vidjela sa CNN i nekih drugih mreza, 36 osoba juce je podiglo tuzbu protiv vlade USA (preko nekog advokata White), saslusanje je u Washingtonu 12. jula, a ako im prodje onda ce biti class action suit da se prizna ovih 22.000 i samo jos izabere 78.000 15 jula.
Sretno nam svima ponovo!

Pravila pisanja