![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Kako mislis 2000 od 22.000? Izvlace sve ponovo, znaci svih 100.000 dobitnika...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mene više ne zanima. Digao sam ruke. Ovo je bio treći i poslednji put da igram GC. Da sam bio pametan i uhvatio se neke druge vrste vize, za ove tri godine bi već otišao bilo u Ameriku bilo Australiju.
|
|||
|
|||
![]()
Boze, ne mogu da verujem. Ja sam jutros pospremala dokumenta i papire,i slucajno sam nasla zapisan confirmation number,pa rekoh hajde da ga jos jednomproverimpre bacanja.Kada ono,pravo iznenadjenje....Mogu misliti kako je ljudima koji su pomislili da su izvuceni,ali sta je i sa onima koji su videli da nisu kao ja, pa su recimo odustali od svega i ne prate vise vesti vezane za ovu pricu.Nadam se da postoji nacin da budu obavesteni....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Za one koji nisu izvuceni mozda ce ih obavijestiti putem e-mail a mozda ce ih izvuci a oni ce da nastave tezak zivot bez izlaza nadajuci da ce ih izvuci neke naredne godine. |
|
|||
|
|||
![]()
Dobro bre ne hvataj se za rec...poenta je da je ljudima tesko jer su se vec videli preko bare, a sada moraju sve iz pocetka. No, sta je tu je, igra se nastavlja....ionako je lutrija u pitanju.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ono sto mene brine (a i ostale koji su u istoj poziciji) su igraci kao moja supruga, koja nije dobila e-mail a znam da je ispravno popunjena prijava. Odmah pada sumnja da je sistem izbacio iz igre sam od sebe zbog svih problema u Maju.Znaci dzaba joj i CN sto ga ima, kad nije dobila e-mail jer je "mozda" sistem zbog brljanja i gresaka eliminisao za Julsko izvlacenje. I onda logicno da je ceka poruka "has not been selected"! |
|
|||
|
|||
![]()
To je tacno, to i mene brine. Zasto bi neko dobio, a neko ne, ako je potpuno ispravno popunio formular...postenije je da se prijavljivanje ponovi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ej ljudi jer ste videli nesto slično o ovom preblemu na drugim forumima kod Hrvata jer i njih ima dosta u igri???
|
|
|||
|
|||
![]()
Bila sam ubedjena da je suprug bacio listove sa kodovima onog dana kada smo saznali da nismo prosli.Ali na svu srecu nije.
![]() Srecno svima 15.jula! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam medju onih 22.000 koji su bili izabrani. (i vec poslala sve papire do 7.maja) Koliko sam vidjela sa CNN i nekih drugih mreza, 36 osoba juce je podiglo tuzbu protiv vlade USA (preko nekog advokata White), saslusanje je u Washingtonu 12. jula, a ako im prodje onda ce biti class action suit da se prizna ovih 22.000 i samo jos izabere 78.000 15 jula. Sretno nam svima ponovo! |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |