![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
I devojka i ja has not been selected.
![]() Onima koji nisu izvuceni vise srece u buducnosti. Idemo dalje! ![]() Wolf, Vrhunski i highvoltage 84 cestitke od srca! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
I od mene sve najbolje od srca, u buducem zivotu i da procedura prodje bez problema...CESTITAM!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
dve prijave (devojka i ja) ...nista ove godine....
nastavlja se borba iz Kanade za sledecu godinu kuku... jos jedna zima sa 2 m snega... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja opet nista, za devojku cemo pogledati kasnije.....
@Vrhunski posebne cestitke, valjda cu i ja kao ti, makar iz 14-og puta... Srecno svima ostalima... |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke svim dobitnicima,sve najbolje u novom zivotu!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED... dobitnicima cestitke, a ostalima vise srece drugi put.
|
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BE SELECTED... Bas sam tuzan jer sam negdje u posvijesti imao tracak nade da cu ja bas biti taj odabrani, ali nazalost nisam izvucen. Cestitam svim dobitnicima i sve najboje im zelim!!
|
||||
|
||||
![]()
Ništa i kod mene. 2.godina prijavljivanja. Nisam dobio mail o poništenju.
Na jesen novi ciklus. Ne odustajem dok ne dobijem, ili dok ne oborim rekord u broju prijavljivanja. Čestitam sretnicima! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nema odustajanja, kakvo odustajanje....Idemo dalje, kad smo mogli izdrzati ova napeta 2 mjeseca, mozemo i naredna 2 ,5...Sad ce nove prijave....
![]() ![]() ![]() Zeljko jako mi je zao, i nadam se da je djevojka izvucena...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |