![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
e da....ovo je valjda 4 put da smo se prijavili,prvi put smo ja kao nosioc a ostale prijave i ja i zena.u maju nitko nije bio izvucen i kad sam dobio mail da je ponisteno mislio sam bas svejedno i tako stalno nismo izvuceni. naravno da mi je doslo ovo prije par godina sutra bi isao,ali bas prije neki dan sam uplatio fax i postao opet brucos nakon 12 god. i sad mi dode da sam izvucen. sta mislite? Murphy? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nije da opet sirim neku paranoju ali jako malo je izvucenih na ovom forumu, za sada puno manje nego inace u prijasnjim godinama, ali i na ostalim forumima nema puno dobitnika i na svakom forumu je barem jedan post o tome da nema puno dobitnika.... neće valjda opet nešto iskrsnuti...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pakujte se, srecan put pa tamo upisujte skole ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam dobitnicima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke svim dobitnicima iako sam mnoooooooooogo tuzna
![]() ![]() Ne mogu ni da zamislim kako je ljudima koji su bili izvuceni u maju a danas shvatili da nisu izvuceniveliki pozdrav i podrska za njih drzite se ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala svima na cestitkama! I vama puno srece na sledecoj lutriji!!! Samo je mala frka posto je visok broj tako da ne znam sta da ocekujem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zelim da se zahvalim svima na cestitkama i da im kazem da ne gube nadu jer dobijete kad najmanje ocekujete!
![]() Ne znam samo da li je moj broj visok i da li zagarantovano prolazim, upala sam u prvih 10 hiljada? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
houseaddict
Pa tvoj broj je super, moj je 26 hiljada (tacnije od devojke). |
|
|||
|
|||
![]()
ma, jaoooooooooooooOOO!
Entry HAS NOT BEEN SELECTED Zasto, zasto, zasto??? bas je tuga.... nego, ja nisam nikada dobila e mail o ponistenju prvobitnih rezultata, to mi cudno i pitam se da li cemo svi moci da vidimo koji su to ljudi izvuceni kao sto je bilo dostupno pre par godina kada se moj brat prijavio i dobio i otisao? svakako cestitke svima koji su selected, putujte i uzivajte! kakav osecaj....waw! |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam posecivao forum od trenutka kad su ponistili izvlacenje i cim sam sad procitao poslednje postove,iznervirao sam se nenormalno!Kakve sve gluposti ljudi pitaju,koja su to razmisljanja pa ja stvarno nemam reci!Prijave se ljudi i onda pitaju kako da provere da li su izvuceni,ili gde da nadju svoj broj o prijavi!?!
I najgore od svega,takvi obicno budu izvuceni! ![]() Definitivno,ovaj forum uopste vise ne treba pratiti.Samo u sl. da budes izvucen,onda dodjes,pronadjes sta ti treba i do vidjenja... ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |