ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 19.07.2011, 19:09
Good Spirit's Avatar
Good Spirit Good Spirit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: Bay Area, CA
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Niko koga mi znamo lično nije izvučen ove godine ...
Staro 19.07.2011, 19:35
johnny_nyc's Avatar
johnny_nyc johnny_nyc je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.05.2011
US lokacija: New York
YU lokacija: Rijeka
Nepromenjeno

Ove godine je bas sve nekako cudno oko lutrije, ovo mi je 4 ili 5 prijava (prvi put se prijavio dok se sve slalo postom u usa) a mozda smo i svi lagano isfrustirani pa se tjesimo, vec sam jednom pitao pa se ispricavam sto se ponavljam ali zanima me na koji nacin se vrsi izvlacenje, negdje sam vidio da je prosle godine bilo u hr cca 3000 prijavljenih i oko 70 tak dobitnika, pa dali su dobitnici za hr izvuceni iz prijava iz hr ili iz ukupnog broja prijava za eu? Fakat ne kuzim kako funkcionira sistem
Staro 19.07.2011, 19:52
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ne racunajuci nas dvoje za ovogodisnju lutriju znam jos 5 parova koji su poslali (po dve prijave) kao i 3 solo prijave i niko nije izvucen... Svi su cekali da budu izvuceni i kao @Good Spirit da za par dana po viziranju napuste zemlju.

Ko zna, verovatno sam u losem drustvu...
Staro 19.07.2011, 21:30
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Zeljko, ni da cujem da odustajes, razocarao bi me k'o covjek i k'o clan nase forumske nacije...

Elem, sve je uredu sa lutrijom, ljudi ce uvijek nesto spekulisati, traziti neke teorije zavjere....Zaista, poslije drugog izvlacenja, ima i visokih i niskih brojeva, i majskih dobitnika koji su opet izvuceni, zaista prosarano...

Sto se tice sistem i kako funkcionira..E pa to ni oni izgleda vise ne znaju...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 19.07.2011, 22:07
Vladana123 Vladana123 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2011
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Po
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Zeljko, ni da cujem da odustajes, razocarao bi me k'o covjek i k'o clan nase forumske nacije...

Elem, sve je uredu sa lutrijom, ljudi ce uvijek nesto spekulisati, traziti neke teorije zavjere....Zaista, poslije drugog izvlacenja, ima i visokih i niskih brojeva, i majskih dobitnika koji su opet izvuceni, zaista prosarano...

Sto se tice sistem i kako funkcionira..E pa to ni oni izgleda vise ne znaju...
Slazem se sa Isabell ..Podrska za Zeljka!!!!Kakvo odustajanje,pa kad si toliko godina izgurao,vala ces i ovu!!!A naredne se vidimo u San Diegu ...
Staro 19.07.2011, 23:46
Mr.Marzik's Avatar
Mr.Marzik Mr.Marzik je offline
Drug član

Datum prijave: 19.07.2011
Nepromenjeno

Ćao svima.
Novoregistrovani sam član foruma, muž gospođe Maržik (koja je ranije otvorila temu vezano za grešku koju smo napravili prilikom prijave).
Elem, i Maržik i ja smo izvučeni u ponovljenom postupku. Maržik je izvučena kao 14+, a ja kao 15+ hiljaditi br.
Na prvom izvlačenju nijedno od nas dvoje nije bilo izvučeno.
Sada nas ponovo muči ista briga...Presrećni smo što smo izvučeni, ali strepimo da ne dođe do diskvalifikacije.
U svakom slučaju, sada nada makar postoji.
Staro 20.07.2011, 01:11
vrhunski vrhunski je offline
Proteran

Datum prijave: 17.06.2010
US lokacija: San Jose, CA
YU lokacija: Belgrade, Serbia
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mr.Marzik Prikaz poruke
Ćao svima.
Novoregistrovani sam član foruma, muž gospođe Maržik (koja je ranije otvorila temu vezano za grešku koju smo napravili prilikom prijave).
Elem, i Maržik i ja smo izvučeni u ponovljenom postupku. Maržik je izvučena kao 14+, a ja kao 15+ hiljaditi br.
Na prvom izvlačenju nijedno od nas dvoje nije bilo izvučeno.
Sada nas ponovo muči ista briga...Presrećni smo što smo izvučeni, ali strepimo da ne dođe do diskvalifikacije.
U svakom slučaju, sada nada makar postoji.
pa prijavite se odvojeno i 100% nece biti diskvalifikacije tj barem ce jedno do Vas dvoje dobiti pa posle za drugog malo pricekajte. Svaka cast na izvlacenju.
Staro 20.07.2011, 08:33
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
Nepromenjeno

@Isabelle @Vladana123
Kakvo odustajanje, nema sanse, bre...
Bas juce pricam dragoj, igracu lutriju i ako dozivim 70+ i imam americki pasos. Cisto da vidim da li i koliko puta ce me izvuci. Ipak sam a balkanac, kao sto rekoh, bre...
Snalazim se ja i ovde i guram, ali to sam postavio sebi kao cilj, tako da - nema odustajanja!!!

P.S. Hvala na podrsci
Staro 20.07.2011, 10:02
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA Prikaz poruke
@Isabelle @Vladana123
Kakvo odustajanje, nema sanse, bre...
Bas juce pricam dragoj, igracu lutriju i ako dozivim 70+ i imam americki pasos. Cisto da vidim da li i koliko puta ce me izvuci. Ipak sam a balkanac, kao sto rekoh, bre...
Snalazim se ja i ovde i guram, ali to sam postavio sebi kao cilj, tako da - nema odustajanja!!!

P.S. Hvala na podrsci
Ma ima da pijemo kafu u toj Americi, pa makar i sa 70 godina kako kazes...Ali prije ili kasnije svi budu izvuceni, nekom odmah, nekom kasnije, valjda kad je sudjeno, sudjeno je i neces prije da si ne znam ko...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 20.07.2011, 10:07
johnny_nyc's Avatar
johnny_nyc johnny_nyc je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.05.2011
YU lokacija: Rijeka
Nepromenjeno

ma kakvo odustajanje...ne mogu nas on toliko puta ne izvuć koliko puta se mi možemo prijavljivati, tko zna možda dok dođe vrijeme za nas ameri budu igrali lutriju da dođu na balkan

Pravila pisanja