![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Upravo se uspesno prijavih na lutriju (2012/2013), ukupno drugi put. Molim vas da mi kazete, ako ste bolje upuceni od mene, da li je moguce da I ja dobijem zelenu kartu ako izvuku moju mamu, s obzirom da sam punoletna? Hvala mnogo unapred, drzim fige svima vama, ziveli!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako nju izvuku, a ti imas do 21 godine, automatski si i ti dobitnik.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eto da prijavimo da su prijave zavrsene. Popunjene 2 prijave jedna na mene kao nosioca i druga na suprugu kao nosioca. Sad nazad na svakodnevne obaveze, pa nam svima puno srece 1.maja i da nas bude sto vise izvucenih.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Što je bio razlog odbijanja prvi put? Jesu ti objasnili? Pretpostavljam da se sve aplikacije detaljno pregledaju. Ja idem ubost od prve haha. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E pa i ja upravo završih to famozno prijavljivanje.
U glavi mi je haos, potpuno belilo i praznina, baš kao posle ispita..nit znam šta sam uradila, nit znam dal je dobro ili nije.. najgrozniji osećaj od svih ![]() Elem, prijavila sam i muža i sebe jedno za drugim sa istog kompa, oboje sa google hroma, i nije bilo nikakvih problema. Sad gasim forum (verovatno samo par dana ![]() Srećno nam svima.. i svi ćemo da dobijemo!!! Pa da se nadjemo svi negde tamo nekog maja da zalijemo ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Curlika malo si se preračunao po mom mišljenju. Izvlačenje u Maju je kao izvlačenje ribe iz mora, dok je u Oktobru izvlačenje iz malog jezera. U Oktobru se samo mali broj ljudi izabere (ako uopšte bude nešto od toga). Maj je veliki filter, tako da džaba je posle imati manju konkurenciju u Oktobru kada se otpadne u Maju pored silnih neozbiljnih igrača. Ne može se nadoknaditi u Oktobru ono što se propusti u Maju. Tako ja vidim situaciju.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo kako se brzo širi priča o lutriji iz godine u godinu na našim prostorima!
Za 2-3 godine imaćemo profi agencije za prijavu kod nas poput usafis. Teško nama. http://www.nezavisne.com/novosti/bih...ze-162925.html Prevaranti u BiH nude pomoć u dobijanju američke vize SARAJEVO - Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu početkom oktobra objavila je da je počeo jednomjesečni period apliciranja za Lutriju za useljeničke vize 2014., popularno nazvanu "Lutrija za zelenu kartu". Paralelno s objavom Ambasade počele su djelovati i lažne internetske stranice koje nude "asistenciju" u dobivanju vize. - Svaka od njih traži neki iznos novca. Neke idu na visoke cifre jer, ako dobijate vizu, to nije šala. Neke, pak, traže simbolične iznose, računajući da će nasjesti veći broj ljudi i tako za sebe postići isti finansijski efekt - kaže jedan Zeničanin, koji je i sam dobio desetak "ponuda". Prevaranti ne prezaju da falsifikuju čak i baner, logo, oznake američke vlade i agencija koje provode "Green Card lottery". Međutim, "kvaka" je u tome što su adresa ili bankovni račun na koji treba uplatiti "taksu" uglavnom van SAD-a. Nakon uplate i isteka roka uglavnom ove lažne agencije prestaju s radom i nestaju s interneta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() I jos nesto, s obzirom da imam dva drzavljanstva tj.dva pasosa, da li da se prijavim jos jednom, sa ovim drugim pasosem? Sta mislite da li ce doci do diskvalifikacije? Hvala unapred!!! |
|
|||
|
|||
![]()
NE, nikako.Sigurno ce doci do diskvalifikacije.Prijavljujes se samo jednom, i to na zemlju u kojoj si rodjena, naknadna drzavljanstva ne znace nista.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |