ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 28.05.2013, 16:58
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik JovkeBlokovi Prikaz poruke

Vidi jbt kolko sam se raspisao, jel kapirate poentu: Ukljucite mozak, ne verujte u sve sto vam se servira na prvu loptu, vecina stvari nije onakva kako vam se iz te perspektive cini ili kako vam drugi predstavljaju, imajte umerena ocekivanja da se ne bi razocarali, uvek sumnjajte – kriticki gledajte na sve a ne ko veverice da se primate na sve.
Da mi neko rek'o otvoreno bi' mu rekla "Ala lazes!" Ali eto vidis, ja po drugi put moram da dam credit kad je credit due - mudro zboris momce (za neke stvari), ali mnogo troll-ujes: malo falilo da dozovem Pipu da te izvede malo na mesecenu i objasni par stvari!

A sta ti trazis na ovom forumu, d' izvines, osim sto k'o Tereza volis da prosvetljujes ljude?!
Staro 28.05.2013, 18:04
DragEna DragEna je offline
Član

Datum prijave: 28.08.2012
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

minimaksimuse... ako neces da pomognes i da se ukljucis nekom korisnom informacijom na temu koja se zove "Madjarsko drzavljanstvo", nema potrebe ni da omalovazas necije komentare i pitanja... Hvala...
Staro 28.05.2013, 18:16
JovkeBlokovi JovkeBlokovi je offline
Proteran

Datum prijave: 20.05.2013
US lokacija: Kalifornija
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku JovkeBlokovi
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DragEna Prikaz poruke
minimaksimuse... ako neces da pomognes i da se ukljucis nekom korisnom informacijom na temu koja se zove "Madjarsko drzavljanstvo", nema potrebe ni da omalovazas necije komentare i pitanja... Hvala...
Ma pusti ti njega, samo odstampaj te mape (al u boji) i pravac Budimpesta, nema bre, sanse da te odbiju - vracas se ko Madjarica garantovano!
Staro 28.05.2013, 19:22
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Slusaj Igi, ne pravim se ja pametan, nego kroz zezanciju pokusavam da skrenem paznju na zablude i gluposti koje se sire forumom i na koje se ljudi pecaju, i to se bas pecaju. Ti i ja imamo veoma drugaciju perpektivu gledanja, ti si sad u fazonu u Srbiji tamni vilajet, stranci su do j*ja, samo ja da odem i odmah ima sve da mi procveta, sve sto leti to se jede, hocu da mi deca imaju izbor, necu da mi budu kao ti... a u stvari si se, kao i mnogi, i u vezi mene i u vezi drugih stvari sto vam ovde serviraju upecao ko girica na prvu loptu.
Bez obzira da li Vrhunski govori istinu ili ne, ja ne ocekujem kule i gradove!
Idem tamo da radim za 1000 dolara mesecno, mozda i manje. Ide i zena sa mnom. Ako budemo uspeli da platimo stan od 800 dolara mesecno ili vise i da nam ostane nesto za hranu. Naravno da bih voleo da imam mnogo vise, ali se ne nadam i ne zalecem nigde, ne znam gde si to procitao?
Ocekujem da ce mi tamo biti najteze u zivotu u prvih par godina, da necu moci bar nekoliko godina da se vratim i posetim porodicu i prijatelje, ako bude malo bolje od toga onda sam ja uspeo u zivotu!
Ja cu mozda dobiti priliku (cekam da prodje intervju) bar da probam nesto, ako nista ne bude, naucicu bar jezik odlicno!
Razmisljam i o Madjarskom drzavljanstvu, jer je to sasvim realno i ostvarivo za nas iz Vojvodine. Mozda mi to nekad pomogne i olaksa neke stvari.
Objasni ti sad meni kakva je tvoja perspektiva ovde? Gde radis, sta radis, kod koga zivis, da li imas svoj stan, da li si srecan sto je lepo vreme napolju???

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Staro 28.05.2013, 22:59
vrhunski vrhunski je offline
Proteran

Datum prijave: 17.06.2010
US lokacija: San Jose, CA
YU lokacija: Belgrade, Serbia
Nepromenjeno

Ja ne znam koliko nauke treba da shvatite da su JovkeBlokovi, Zana i jos par admina ovde jedna te ista isfrustrirana osoba a te frustracije najvise dolaze zbog licnih problema sa kilazom. Na zalost tako je. Ko me zna, zna da pricam istinu jeste da je malo neobicna ali takva je kakva je. Ima par ljudi ovde koji mogu da potvrde, tj koji znaju da kazem moju 'istoriju'.

Nadjite jednu laz ili slucajnu neistinu na blogu i argumentujte je bilo kakvu. Trudim se da vrlo pazljivo i realno pisem kako toga ne bi bilo.

Last edited by vrhunski; 28.05.2013 at 23:04.
Staro 28.05.2013, 23:07
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski Prikaz poruke
Ja ne znam koliko nauke treba da shvatite da su JovkeBlokovi, Zana i jos par admina ovde jedna te ista isfrustrirana osoba a te frustracije najvise dolaze zbog licnih problema sa kilazom. Na zalost tako je. Ko me zna, zna da pricam istinu jeste da je malo neobicna ali takva je kakva je. Ima par ljudi ovde koji mogu da potvrde, tj koji znaju da kazem moju 'istoriju'.

Nadjite jednu laz ili slucajnu neistinu na blogu i argumentujte je bilo kakvu. Trudim se da vrlo pazljivo i realno pisem kako toga ne bi bilo.
Malo zaboravljas da si sada na americkom tlu - i da kad ovakve tvrdnje izneses moraces i da ih dokazes. Ja sam te cekala momce, cekala sam da vidim kad ces poceti da me ponovo prozivas, vredjas i iznosis sebi svojstvene neistine.
Staro 28.05.2013, 23:10
Proteran

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
Malo zaboravljas da si sada na americkom tlu - i da kad ovakve tvrdnje izneses moraces i da ih dokazes. Ja sam te cekala momce, cekala sam da vidim kad ces poceti da me ponovo prozivas, vredjas i iznosis sebi svojstvene neistine.
Vazi. Molim te tuzi me! LOOOL .
Staro 28.05.2013, 23:45
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski Prikaz poruke
Vazi. Molim te tuzi me! LOOOL .
Zasto bih te ja tuzila, smesan si Pa ljudi imaju pametnija posla od toga, ti si se bas utripovao.... Ima ko ce to da radi, ne brini, doci ce i to na red...

Ja pricam o pravilima ovde, pise ti tamo gore sta treba da radis ovde a sta ne. Ustalom to ne vazi samo na ovom forumu, nego i na ostalim (znas oni forumi gde ljudi pitaju razne stvari oko imagracije i ostalog, kao na primer da li USA moze da dodje do dosijea iz Srbije?!). Tako da ne brini, sto se tice tih tvrdnji da ja stojim iza korisnickog imena Jovke - it's being taken care of

A frustracije oko kilaze cuj, gde ima razloga da covek bude isfrustriran i kilazom i izgledom, onda bas ima. Priroda neke bas ne postedi, zar ne
Staro 28.05.2013, 23:51
Proteran

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
Zasto bih te ja tuzila, smesan si Pa ljudi imaju pametnija posla od toga, ti si se bas utripovao.... Ima ko ce to da radi, ne brini, doci ce i to na red...

Ja pricam o pravilima ovde, pise ti tamo gore sta treba da radis ovde a sta ne. Ustalom to ne vazi samo na ovom forumu, nego i na ostalim (znas oni forumi gde ljudi pitaju razne stvari oko imagracije i ostalog, kao na primer da li USA moze da dodje do dosijea iz Srbije?!). Tako da ne brini, sto se tice tih tvrdnji da ja stojim iza korisnickog imena Jovke - it's being taken care of

A frustracije oko kilaze cuj, gde ima razloga da covek bude isfrustriran i kilazom i izgledom, onda bas ima. Priroda neke bas ne postedi, zar ne
Ma da ja sam mislio da si ozbiljnija. Sve je pocelo tako sto si rekla pa sama potvrdila da ja lazem a bez bilo kakvog dokaza/argumenta nego cisto ono kao ajde da kazem pa sam uzvratio istom/slicnom merom ajde cisto nesto da lupim da vidis otprilike kako je to kad neko nesto lupeta. Mislim da bi trebalo da banujes samu sebe.

Last edited by vrhunski; 29.05.2013 at 00:02.
Staro 29.05.2013, 00:28
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

JovkeBlokovi i vrhunski, vredjanje drugih clanova je zabranjeno po pravilima foruma.
Gore pomenuti clanovi nisu ista osoba i ja to mogu da potvrdim (osim ako neko ne misli da sam i ja jedan od tih identiteta).

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Zatvorena tema

Pravila pisanja