![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() A sta ti trazis na ovom forumu, d' izvines, osim sto k'o Tereza volis da prosvetljujes ljude?! |
|
|||
|
|||
![]()
minimaksimuse... ako neces da pomognes i da se ukljucis nekom korisnom informacijom na temu koja se zove "Madjarsko drzavljanstvo", nema potrebe ni da omalovazas necije komentare i pitanja... Hvala...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma pusti ti njega, samo odstampaj te mape (al u boji) i pravac Budimpesta, nema bre, sanse da te odbiju - vracas se ko Madjarica garantovano!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Idem tamo da radim za 1000 dolara mesecno, mozda i manje. Ide i zena sa mnom. Ako budemo uspeli da platimo stan od 800 dolara mesecno ili vise i da nam ostane nesto za hranu. Naravno da bih voleo da imam mnogo vise, ali se ne nadam i ne zalecem nigde, ne znam gde si to procitao? Ocekujem da ce mi tamo biti najteze u zivotu u prvih par godina, da necu moci bar nekoliko godina da se vratim i posetim porodicu i prijatelje, ako bude malo bolje od toga onda sam ja uspeo u zivotu! Ja cu mozda dobiti priliku (cekam da prodje intervju) bar da probam nesto, ako nista ne bude, naucicu bar jezik odlicno! Razmisljam i o Madjarskom drzavljanstvu, jer je to sasvim realno i ostvarivo za nas iz Vojvodine. Mozda mi to nekad pomogne i olaksa neke stvari. Objasni ti sad meni kakva je tvoja perspektiva ovde? Gde radis, sta radis, kod koga zivis, da li imas svoj stan, da li si srecan sto je lepo vreme napolju???
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Ja ne znam koliko nauke treba da shvatite da su JovkeBlokovi, Zana i jos par admina ovde jedna te ista isfrustrirana osoba a te frustracije najvise dolaze zbog licnih problema sa kilazom. Na zalost tako je. Ko me zna, zna da pricam istinu jeste da je malo neobicna ali takva je kakva je. Ima par ljudi ovde koji mogu da potvrde, tj koji znaju da kazem moju 'istoriju'.
Nadjite jednu laz ili slucajnu neistinu na blogu i argumentujte je bilo kakvu. Trudim se da vrlo pazljivo i realno pisem kako toga ne bi bilo. Last edited by vrhunski; 28.05.2013 at 23:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vazi. Molim te tuzi me! LOOOL .
|
|
||||
|
||||
![]()
Zasto bih te ja tuzila, smesan si
![]() Ja pricam o pravilima ovde, pise ti tamo gore sta treba da radis ovde a sta ne. Ustalom to ne vazi samo na ovom forumu, nego i na ostalim (znas oni forumi gde ljudi pitaju razne stvari oko imagracije i ostalog, kao na primer da li USA moze da dodje do dosijea iz Srbije?!). Tako da ne brini, sto se tice tih tvrdnji da ja stojim iza korisnickog imena Jovke - it's being taken care of ![]() A frustracije oko kilaze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vrhunski; 29.05.2013 at 00:02. |
|
|||
|
|||
![]()
JovkeBlokovi i vrhunski, vredjanje drugih clanova je zabranjeno po pravilima foruma.
Gore pomenuti clanovi nisu ista osoba i ja to mogu da potvrdim (osim ako neko ne misli da sam i ja jedan od tih identiteta). |
![]() |
|
|
![]() |