![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bas sam to htjela da napisem. Mozda je ovo samo moja silna zelja da se konkretno zna datum prijave....pa onda prizivam dobre vibracije. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma i jas apliciram nekolku godini so red, ama sega prvpat bi apliciral so status "Selected".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Petrojka1980
@Amona33 Da, ali evo u rubrici Procedures for submitting an entry to DV-2015 (kao i drugim linkovima u meniju) imate odmah ispod natpisa link za sajt s placanjem kao i na kraju teksta drugi, indirektno vas navode na njih. Samo sam htio da ukazem na to da taj info nije objavljen na zvanicnom sajtu, a i ja se nadam zajedno sa svima vama, da ubrzo hoce. Kako god, korisna je svaka informacija i tu smo da ih podijelimo.
|
|||
|
|||
![]()
Ja cu ove godine da se prijavim po drugi put sa suprugom,prosle sam sam,ove sam se ozenio pa sam ipak resio i ove godine da dupliram sansu..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Neverovatno!Zasto neko ko je vec izvucen aplicira opet i tako umanjuje ionako male sanse ostalim koji apliciraju?!?! Mi se radujemo sto ste izvuceni,a vi onda postanete bezosecajni. Zasto sreca nekom udari u glavu da bi zbog toga zgazio sve pred sobom i nije mu dosta sto je dobio to sto jeste,nego bi da slavi naustrb tudjoj sreci?! Nikada mi nece biti jasno zasto su ljudi takvi! Ne moze da bude neznanje nikako,pogotovo sto se ponavljalo pitanje i komentari davali! Eto! Igrajte i vas dvoje i svi ostali koji su izvuceni,a mi ostali cemo da gledamo cisto da bi videli ko je od vas dobitnika najsrecniji dobitnik pa moze da bude izvucen vise puta! Pa sa srecom! Nama ostalim ostavite vasu staru odecu kad krenete,i ono hrane sto bi se pokvarilo inace,cisto da ne bacite,kao psima! I veliko hvala! Ne kazem ja da cete meni uzeti GC,i ne aplicira mi se vise kad vidim ovakve stvari,ali nekom hocete!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ustvari neverovatno je to koliko negativne energije moze da stane u jednom coveku. Ako ti je lakse da bilo kog optuzis za bilo sta negativno u tvom zivotu, neka, ali ja bi na tvom mestu trazio problem u sebi. Malo pozitivne energije, pozitivnog stava, pozitivnog razmisljanja... a ima i puno knjiga o tome. Tako puno negativizma i dobitak na lutriji nikako ne ide zajedno! Keep on smiling! ![]() Mi smo samo "selected for procesing" i jos mnogo toga ima do GC-a. SREĆNO! |
|
|||
|
|||
![]()
hej, hajde da se ne svadzamo. covek je ljut bez pricina. to sto mi apliciramo i pored to sta smo bili izvuceni ne smanjuje sanse vama ostali tako da relax. ni smo samo ni, milioni ljudi apliciraju a ne ispunjuje uslove za to, neki od njih i izvlace, i onda sta. ko je kriv sto neki su izvuceni neki ne. niko. ovo je lutrija. to je kao da milioni kupuje bingo i ti velis kad neko je dobio da ne pokusa ponovo zasto uzima tebi sansi da tvoje livce je dobitno. ma nema veze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobitnici su se uvek ponovo prijavljivali za sledecu godinu i uvek ce to i raditi.
To je kao i u zivotu, nekom daj sve a nekom nista. |
|
|||
|
|||
![]()
Kolike su šanse da ako vas jednom odbiju, da vam sljedeći put izdaju vizu? Ako zbog nekog razloga ne prođete liječnički jednom, nećete ga proći ni sljedeći put. Ako ste počinili kazneno djelo i jednom vas odbiju, odbit će vas i drugi put. Ako vas na intervjuu odbiju zbog nečeg važnog, učinit će opet isto. Tako da po meni nema smisla opet se prijavljivat. Pogotovo jer svi kažu da je intervju samo formalnost. Ako ne prođete jednostavnu formalnost jednom, očito postoji nešto što će vas spriječavati i svaki sljedeći put. Ako vas i 10 puta izvuku, vi ćete platiti 10 puta sve troškove i svaki put biti odbijeni. Ako ste već izvučeni, koncentrirajte se sada, da uspješno prođete proceduru.
|
![]() |
|
|
![]() |