ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 09.09.2013, 11:58
Amona33's Avatar
Amona33 Amona33 je offline
Drug član

Datum prijave: 29.11.2012
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik petrojka1980 Prikaz poruke
Ako je tako, ono sto je vrlo cudno kod ovog sajta je da oni za prijavu upucuju na zvanican sajt https://www.dvlottery.state.gov/ i sto nigde ne postoji formular za prijavu (kao sto postoji na svim sajtovima koji naplacuju uslugu). U svakom slucaju uskoro cemo saznati da li su tacke informacije, a na prilicno sam sigurna da jesu.

Bas sam to htjela da napisem. Mozda je ovo samo moja silna zelja da se konkretno zna datum prijave....pa onda prizivam dobre vibracije.
Reply With Quote
Staro 09.09.2013, 16:47
DD mak DD mak je offline
Drug član

Datum prijave: 09.05.2013
YU lokacija: Skopje
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче Prikaz poruke
Mozis zosto da ne. I jas aplicirav i za 2013 i za 2014
Ma i jas apliciram nekolku godini so red, ama sega prvpat bi apliciral so status "Selected".
Reply With Quote
Staro 09.09.2013, 23:58
Маче Маче je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2013
US lokacija: Manhattan, NY
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DD mak Prikaz poruke
Ma i jas apliciram nekolku godini so red, ama sega prvpat bi apliciral so status "Selected".
pa i jas bev selected za 2013 ko aplicirav za 2014 i mn drugi. nema to da smeni nisto vo procesot. onaka za sekoj slucaj si rekov ako ne stignam na red mozi za vo 2014 ke me odberat ama ne me odbraa a i nemase potreba eve dojdov tuka sega.
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 06:52
Cosmo's Avatar
Cosmo Cosmo je offline
Drug član

Datum prijave: 07.10.2012
US lokacija: Gdje god je bolje nego ovdje
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

@Petrojka1980
@Amona33

Da, ali evo u rubrici Procedures for submitting an entry to DV-2015 (kao i drugim linkovima u meniju) imate odmah ispod natpisa link za sajt s placanjem kao i na kraju teksta drugi, indirektno vas navode na njih. Samo sam htio da ukazem na to da taj info nije objavljen na zvanicnom sajtu, a i ja se nadam zajedno sa svima vama, da ubrzo hoce.

Kako god, korisna je svaka informacija i tu smo da ih podijelimo.
Staro 10.09.2013, 13:19
Dome Dome je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.04.2012
US lokacija: NY akobogda
YU lokacija: Prijepolje, Srbija
Nepromenjeno

Ja cu ove godine da se prijavim po drugi put sa suprugom,prosle sam sam,ove sam se ozenio pa sam ipak resio i ove godine da dupliram sansu..
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 15:38
dekintirani's Avatar
dekintirani dekintirani je offline
Drug član

Datum prijave: 30.09.2012
US lokacija: Bilo gde samo odavde da begam
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DD mak Prikaz poruke
Mene zanima da li postoji problem da dobitnik za DV2014 aplicira i za DV2015. Moja je supruga je izvucena za 2014, ali bi ipak hteo da ponovo popunim prijave za nas oboje.
Neverovatno!Zasto neko ko je vec izvucen aplicira opet i tako umanjuje ionako male sanse ostalim koji apliciraju?!?! Mi se radujemo sto ste izvuceni,a vi onda postanete bezosecajni. Zasto sreca nekom udari u glavu da bi zbog toga zgazio sve pred sobom i nije mu dosta sto je dobio to sto jeste,nego bi da slavi naustrb tudjoj sreci?! Nikada mi nece biti jasno zasto su ljudi takvi! Ne moze da bude neznanje nikako,pogotovo sto se ponavljalo pitanje i komentari davali! Eto! Igrajte i vas dvoje i svi ostali koji su izvuceni,a mi ostali cemo da gledamo cisto da bi videli ko je od vas dobitnika najsrecniji dobitnik pa moze da bude izvucen vise puta! Pa sa srecom! Nama ostalim ostavite vasu staru odecu kad krenete,i ono hrane sto bi se pokvarilo inace,cisto da ne bacite,kao psima! I veliko hvala! Ne kazem ja da cete meni uzeti GC,i ne aplicira mi se vise kad vidim ovakve stvari,ali nekom hocete!
01.05.2014.-DV2015-HAS NOT BEEN SELECTED
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 17:08
DD mak DD mak je offline
Drug član

Datum prijave: 09.05.2013
YU lokacija: Skopje
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dekintirani Prikaz poruke
Neverovatno!Zasto neko ko je vec izvucen aplicira opet i tako umanjuje ionako male sanse ostalim koji apliciraju?!?! Mi se radujemo sto ste izvuceni,a vi onda postanete bezosecajni. Zasto sreca nekom udari u glavu da bi zbog toga zgazio sve pred sobom i nije mu dosta sto je dobio to sto jeste,nego bi da slavi naustrb tudjoj sreci?! Nikada mi nece biti jasno zasto su ljudi takvi! Ne moze da bude neznanje nikako,pogotovo sto se ponavljalo pitanje i komentari davali! Eto! Igrajte i vas dvoje i svi ostali koji su izvuceni,a mi ostali cemo da gledamo cisto da bi videli ko je od vas dobitnika najsrecniji dobitnik pa moze da bude izvucen vise puta! Pa sa srecom! Nama ostalim ostavite vasu staru odecu kad krenete,i ono hrane sto bi se pokvarilo inace,cisto da ne bacite,kao psima! I veliko hvala! Ne kazem ja da cete meni uzeti GC,i ne aplicira mi se vise kad vidim ovakve stvari,ali nekom hocete!
Upravo to! Neverovatno! Kako moze neko nekome da uzme GC?
Ustvari neverovatno je to koliko negativne energije moze da stane u jednom coveku. Ako ti je lakse da bilo kog optuzis za bilo sta negativno u tvom zivotu, neka, ali ja bi na tvom mestu trazio problem u sebi. Malo pozitivne energije, pozitivnog stava, pozitivnog razmisljanja... a ima i puno knjiga o tome. Tako puno negativizma i dobitak na lutriji nikako ne ide zajedno! Keep on smiling!

Mi smo samo "selected for procesing" i jos mnogo toga ima do GC-a.

SREĆNO!
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 18:00
Маче Маче je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2013
US lokacija: Manhattan, NY
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

hej, hajde da se ne svadzamo. covek je ljut bez pricina. to sto mi apliciramo i pored to sta smo bili izvuceni ne smanjuje sanse vama ostali tako da relax. ni smo samo ni, milioni ljudi apliciraju a ne ispunjuje uslove za to, neki od njih i izvlace, i onda sta. ko je kriv sto neki su izvuceni neki ne. niko. ovo je lutrija. to je kao da milioni kupuje bingo i ti velis kad neko je dobio da ne pokusa ponovo zasto uzima tebi sansi da tvoje livce je dobitno. ma nema veze.
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 19:27
aspirin aspirin je offline
Drug član

Datum prijave: 15.03.2012
Nepromenjeno

Dobitnici su se uvek ponovo prijavljivali za sledecu godinu i uvek ce to i raditi.
To je kao i u zivotu, nekom daj sve a nekom nista.
Reply With Quote
Staro 10.09.2013, 19:50
AllenJohnJohnson AllenJohnJohnson je offline
Drug član

Datum prijave: 14.01.2012
Nepromenjeno

Kolike su šanse da ako vas jednom odbiju, da vam sljedeći put izdaju vizu? Ako zbog nekog razloga ne prođete liječnički jednom, nećete ga proći ni sljedeći put. Ako ste počinili kazneno djelo i jednom vas odbiju, odbit će vas i drugi put. Ako vas na intervjuu odbiju zbog nečeg važnog, učinit će opet isto. Tako da po meni nema smisla opet se prijavljivat. Pogotovo jer svi kažu da je intervju samo formalnost. Ako ne prođete jednostavnu formalnost jednom, očito postoji nešto što će vas spriječavati i svaki sljedeći put. Ako vas i 10 puta izvuku, vi ćete platiti 10 puta sve troškove i svaki put biti odbijeni. Ako ste već izvučeni, koncentrirajte se sada, da uspješno prođete proceduru.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja