![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ma nema ti to veze, bilo koji update-ovan, ali u krajnjem slucaju, ako te to brine, internet explorer ili mozilla firefox rade sigurno
|
||||
|
||||
![]()
Evo i kratko uputstvo za prijavu na nasem jeziku >>>
http://photos.state.gov/libraries/sa...o-2015-bhs.pdf
|
||||
|
||||
![]()
Ok, sta mislite za fotografiju, da li da se ide kod fotografa ili sami da slikamo ali u razmerama kako su propisani I velicini propisanoj?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam slikao sam ... i izvukli nas
![]() Ko je u stanju da napravi fotografije tačno prema uputstvima - neka slika sam. Ko sumnja u sebe ili se plaši da ne pogreši - neka plati fotografu ili zamoli prijatelja koji zna. Ja sam slikao sa običnim digitalnim aparatom i mogu reći da slike nisu baš idealnog kvaliteta i da sam se posle zabrinuo i nervirao što se nisam malo više potrudio, ali eto ispade dobro na kraju.
15.10.2012. Poslao prijavu 02.05.2013. You have been randomly selected ... 2014EU00021XXX 13.05.2013. Poslao kovertu u KCC 15.05.2013. Stigla koverta u KCC 07.04.2014. Obavljen lekarski pregled 16.04.2014. Intervju uspešno obavljen 04.05.2014. Departure day |
|
||||
|
||||
![]()
Nemojte da bacate pare bez veze. Svako moze sam da napravi onu fotografiju.
I ja sam se slikao sam, slika nije bila bas nekog kvaliteta, cak sam mislio da nije dobra ali opet su me izvukli. Kada napravite sliku, samo je proverite na zvanicnom sajtu za svaki slucaj i onda ubacite u prijavu.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Istina OneSenSun,ukoliko se ide na spajanje porodice ceka se 10 godina,to znam iz licnog iskustva,moj pokojni otac je predao za nas jos 2000,tek 2008 smo dobili odobrenje da mozemo da nastavimo dalje sa papirologijom,nazalost,imali smo loseg advokata na pocetku koji nas je zavlacio,tj.tatu jer mi odavde nismo mogli nista sem da cekamo da nam salju formulare i da ih popunjavamo po milion puta dok na kraju tata nije skontao i nasao drugog advokata ali kasno,u julu 2012 smo poslali slike za visu,u oktobru smo trebali da idemo intervju i da palimo za Cikago al na zalost moj otac je umro u septembru i sve je stalo posto vise nismo imali nikog od familije da garantuje za nas,izgubili smo svaku nadu i pali u bedak,ali hvala bogu pa nas i on pogledao po ko zna koji put,prijavili smo se u oktobru na lutriju na nagovor snajke od tatinog prijatelja,koja nas je i prijavila na lutriju cisto da probamo pa sta bude,mislili smo da nema sanse ali opet kazem HVALA BOGU izvucena sam,jeste da je broj visok 51xxx, ali nadam se da ce sve biti kako treba i da cemo na kraju docekati taj dugoooo ocekivani intervju i stici na cilj.Inace suprug i ja smo u srednjim godinama(40 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam sama napravila fotografije za prijavu za vizu za majku koja je proslog meseca putovala u US turistički. Običnim fotoaparatom, samo sam gledala da je dobro osvetljenje i pozadina čista (jednobojna). Onda je doterala da se uklopi u trazene dimenzije i to je sve. Iz prve prihvacena bez problema. Tako da mislim da je bezveze placati nekome da te fotografise, pa onda to skenirati, prebacivati i slicno, kada je standardna fotografiija bila u pitanju. Planiram i za ovu prijavu da uradim isto sa svojom fotografijom. Ne verujem da ce biti problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kod fotografa se slikamo zbog svetlosti, prodornosti i ostrine slike. Kazem mu da napravi sliku kao za licnu kartu samo da uhvati vecu povrsinu sa svih strana. Prebaci mi na usb flash, ja kuci za sve clanove obradim sliku jer sam mu rekao da uhvati vecu povrsinu, i to nas kosta 2 evra za sve nas, i svi zadovoljni. Nema skeniranja, stampe, obradjivanja sa njegove strane. Njegovo je samo da prebaci na flash i to ga ne kosta nista, pa zato i nama naplati samo 2 evra za nas cetvoro.
|
|
||||
|
||||
![]()
Probao sam kuci I uspeo preko jednog programa (videcu koji je pa javljam) da doteram sliku kako oni traze. Samo ne znam kada mogu da je probam da li prolazi validator da li mogu tek kada pocne lutrija?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |