![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Elem, ko bude bio u toj situaciji, ako mu sta zatreba nek mi napise privatnu poruku pa cu objasniti. Ako budem jos ovde. |
|
|||
|
|||
![]()
Vuxanne-a je opisala svoj put iz koga neko drugi moze da vidi sta ga ceka ako krene istim.
Covek se javio i izneo misljenje da je imala i boljih resenja - sasvim ok stav. Ja sam ga jednostavno pitao sta je trebala da uradi drugacije, pretpostavljajuci da bi takva informacija znacila svakom ko bi se eventualno nasao u slicnoj situaciji. Na sta sam dobio arogantan i uvredljiv odgovor u vidu prozivke da eto ako ja koji sam toliko ovde ne znam odgovor (konkretno ja sam 14 meseci) onda mi niko ne moze pomoci. Tu je tema pukla. Posle toga je bilo jos 10ak postova cistog, totalno irelevantnog, prepucavanja od koga bas niko nema koristi. I na kraju - tema je zatvorena. Mozda je administrator mogao da reaguje nakon sto sam ja dobio gore pomenuti odgovor pa bi smo jos uvek imali temu otvorenu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ja sam takodje prvo dobio posao u Kanadi, pa resavao svoj status kako je bilo moguce i na legalan nacin. Svako ko je u tom procesu zna kako ponekad moze biti frustrirajuce cekanje i neizvesnost i kako svaka 'kvalitetna' informacija zlata vredi. Neko ima srece pa svoj status resi lutrijom, neko mora posteno da odradi za svoj GC. Svakako sam ubedjen da vecina lutrijasa ne bila sposobna da prodje celu proceduru koju ti sada prolazis. Jedan od clanova rece gubila si vreme, nisi sredila parire kad je trebalo pa si zaradjivala manje, prakticno si gubila vreme i novac zbog toga....!! Evo ja se slazem sa njime jer iz moje perspektive sada, ja sam izgubio 20 godina zivota i para ostajuci u domovini, verujuci da ce doci bolje vreme! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kod mene slicna situacija, prijavljivao sam se tri puta na lutriju. Prva dva puta, onako, usput. Treci put (kada sam izvucen), bukvalno nije prosao dan a da nisam dva sata izgubio za kompjuterom, sada mislim da znam bolje od ovih u ambasadi koji su nacini da se dodje do USA
![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Eee... Igore!
Kada bi se meni tako posrecilo, koliko provodim na ovom forumu i netu! Ne znam ni sam, gdje bi bilo sreci kraja! Ovo ne kazem u ljubomori, vec bih volio da dozivimo istu sudbinu oko emigracije! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
I meni je ovo 3. put da se prijavljujem. Dva prethodna puta nisam preterano razmisljala o tome, ali sada, svaki dan mi pocinje tako sto prvo proverim novosti na forumu, a na spavanje ne odlazim dok ne uradim to isto.
Dok radim, samo o tome pricam, mislim da sam sve maksimalno smorila pricom o Americi. Neko misli da sam poludela jer hocu da ostavim sve i odem, a neko me podrzava... Ja sam pocela da razmisljam ovako: "Ako nesto dovoljno jako zelis...." Primer je jedan moj drug koji je godinama pokusavao da ode u Spaniju, i svaki dan je samo o tome pricao, i zajedno smo "slinili" ![]() ![]() ![]() To je to, kad te ne gusi stanje u zemlji... |
|
||||
|
||||
![]()
Svojevremeno je netko (mislim da je to bila vuxanne), postavio link na stranicu koja funkcioniše na principu "razmjena namještaja" da tako kažem. Tko ima komad namještaja koji mu ne treba postavi, kome treba javi se itd... Da li je bukvalno razmjena ili prodaja po nekim minimalnim cjenama ne sjećam se, ali znam da mi je ideja bila skroz zanimljiva... E, sad ne mogu naći taj link ama baš nikako
![]() ![]()
2014EU00003xxx 22.10.2012. prijava za DV-2014 01.05.2013. izvučeni ![]() 21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky 29.05.2013. koverta stigla u Kentucky 08.11.2013. Intervju - vize odobrene ![]() 31.03.2014. Landed in Chicago |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |