![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Veliki pozdrav! Jedna prijava po drugi put, Srbija.
Sretno svima! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno pitanje. Ja sam ove godine konkurisao prvi put. Rekao sam nekim mojim drugarima i odradim prijave i za njih (uredno, preko zvanicnog sajta). Koliko sam upoznat (sa foruma) prvi "rezultati" bi trebalo da budu tek od maja ove godine. E sada se desava nesto cudno - mog drugara veceras zovu telefonom iz USA i kazu da je usao u uzi izbor, raspituju se o njihovim radnim statusima, pitaju zasto njegova spruga ne radi, traze mu broj viza kartice i kazu mu da ce morati da plati nekih 7000 dinara (BAS DINARA) da dobije prvi koverat iz USA.
Da li je to moguce??? Mislim, zvuci kao prevara, ali ja sam mu licno popunio zahtev na zvanicnom sajtu, a on nije nigde nista popunjavao. Ima li neko slicnih slucajeva? |
|
|||
|
|||
![]()
Prevara, niko tebe/ili njega nece zvati.
Samo na onoj zvanicnoj stranici mozes nakon 1. maja provjeriti da li si izvucen ili ne.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Definitivno prevara, pitanje je samo kako su dosli do njegovog broja i ostale informacije...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa ovaj link sto je postavljen na forumu, koji vodi na zvanicnu stranu lutrije. Popunio sam konkurs za sebe, tog drugara, i jos dvoje-troje njih da ne bi oni placali kojekakvim agencijama provizije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Definitivno je taj poziv neka prevara. Ako si popunio prijavu na pravoj stranici, nema ko da te zove, niti bilo kome šta da se plaća, već samo čekaš Dan Rada kada je izvlačenje.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ovako stoji na zvaničnom sajtu:
http://travel.state.gov/content/visa...sity-visa.html "Fraud Warning Fraudulent websites are posing as official U.S. government sites. Some companies posing as the U.S. government have sought money in order to "complete" DV entry forms. There is no charge to download and complete the Electronic Diversity Visa Entry Form. To learn more, see the Department of State Warning and the Federal Trade Commission Warning. The Department of State does NOT notify successful DV applicants by letter or email. Entrants can check the status of their entries, as explained below, by returning to the website at www.dvlottery.state.gov to find out if their entry was or was not selected.." Dakle, niti zovu, niti obaveštavaju da ste izabrani.
|
|||
|
|||
![]()
Danas pricam sa komsijom u vezi lutrije i kaze da su ga izvukli prosle godine, papire nije ni poslao jer ima 3 razreda srednje skole i nije diplomirao kao da nije ni zavrsio. A u prijavi za lutriju je prijavio da ima srednju skolu ali 4 stepen....I to igrao prvi put lutriju i dobio. A sto je najgore opet u oktobru poslao prijavu iz zajebancije.
Zbog takvih kao sto je on mnogi koji ispunjavaju uslove kao sto sam ja i koji igraju godinama nemamo srece.... |
|
||||
|
||||
![]()
Tako obično bude, ko ima jaku želju teško njega izvuku, a ko iz zezanja pošalje još ne ispunjava uslove njega udari sreća. Šta reći..
![]() |
![]() |
|
|
![]() |