ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 26.04.2014, 09:57
West West je offline
Drug član

Datum prijave: 19.04.2014
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Jos 6 dana .....
Kod mene i moje porodice je upravo obrnuto, prethodne dvije godine kada smo se prijavljivali, nekako nismo vjerovali da se to moze bas nama dogoditi, tolka sreca i sansa, ali ove godine smo svi mislima u tome, valjda od tolike zelje i valjda sto nam je vise dosta ovog nacina zivota, jer ovo je sve gore i gore, a mi ne zelimo da zivimo tako, zelimo blji zivot i da se sutra ne pitamo sta bi bilo kad bi bilo...ne to ne zelimo...hocemo bolji zivot...
Polazemo velike nade ... ja se vec danima budim ujutro i prvo sto pomislim LA, CA ....to bi nam najvjerovatnije bila destinacija, jer tamo imamo prijatelja...
Reply With Quote
Staro 26.04.2014, 11:40
wladinho's Avatar
wladinho wladinho je offline
Drug član

Datum prijave: 06.06.2012
US lokacija: Anywhere in USA . . .
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ni prošle, a ni ove godine se nisam nešto opterećivao oko rezultata, iako sam se prošle jako razočarao kada sam video iste. Džaba što ja pričam da nema tenzije kada će se ona stvoriti onoga trenutka kada krenem da ukucavam podatke za proveru

Srećno svima koliko nas prijavljenih ima ! ! !
01.05.2014 - HAS NOT BEEN SELECTED
21.10.2014 - Applied for DV-2016
Reply With Quote
Staro 26.04.2014, 16:20
jjasna jjasna je offline
Član

Datum prijave: 02.12.2012
YU lokacija: Doboj
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik West Prikaz poruke
Jos 6 dana .....
Kod mene i moje porodice je upravo obrnuto, prethodne dvije godine kada smo se prijavljivali, nekako nismo vjerovali da se to moze bas nama dogoditi, tolka sreca i sansa, ali ove godine smo svi mislima u tome, valjda od tolike zelje i valjda sto nam je vise dosta ovog nacina zivota, jer ovo je sve gore i gore, a mi ne zelimo da zivimo tako, zelimo blji zivot i da se sutra ne pitamo sta bi bilo kad bi bilo...ne to ne zelimo...hocemo bolji zivot...
Polazemo velike nade ... ja se vec danima budim ujutro i prvo sto pomislim LA, CA ....to bi nam najvjerovatnije bila destinacija, jer tamo imamo prijatelja...
I ja se isto osjecam kao i Vi. Mozda nam se osmijehne sreca, pa put pod noge.
Reply With Quote
Staro 26.04.2014, 16:42
West West je offline
Drug član

Nepromenjeno

Moramo samo pozitivno misliti i mislima biti tamo gdje zelimo biti, valjda onda i uspije....sto kazu onako kako mislis tako i zivis.... a ja samo mislim na LA
Reply With Quote
Staro 27.04.2014, 09:30
West West je offline
Drug član

Nepromenjeno

Jos 5 dana do izvlacenja

Za sada nas ima prijavljenih oko 120 koji smo na forumu da cekamo DV 2015 ... mozda nas ima jos ali se nisu prijavili...

Kad mi (sto se iskreno nadam) nakon 01.05.2014. pocnemo se raspitivati: A koji si ti broj? A kad je tebi intervju? jedva cekam
Reply With Quote
Staro 27.04.2014, 14:47
Susurin Susurin je offline
Drug član

Datum prijave: 10.02.2013
US lokacija: Arizona
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik West Prikaz poruke
Jos 5 dana do izvlacenja

Za sada nas ima prijavljenih oko 120 koji smo na forumu da cekamo DV 2015 ... mozda nas ima jos ali se nisu prijavili...

Kad mi (sto se iskreno nadam) nakon 01.05.2014. pocnemo se raspitivati: A koji si ti broj? A kad je tebi intervju? jedva cekam
Svake godine se prijavi preko 10.000 ljudi iz Srbije, iz BiH nekoliko hiljada, procentualno sanse su male, ali nadu ne treba gubiti.
Reply With Quote
Staro 27.04.2014, 14:57
nina-venus nina-venus je offline
Drug član

Datum prijave: 15.08.2012
YU lokacija: Cacak
Nepromenjeno

Najbolje sanse mozda imaju igraci iz Hrvatske jer se kod njih prijavi oko 3 ili 4 hiljade.
Reply With Quote
Staro 27.04.2014, 18:07
zdravko80 zdravko80 je offline
Drug član

Datum prijave: 17.03.2011
Nepromenjeno

Hm...generalno veliki problem je svakako što je prijava online free i što se popriličan broj ljudi prijavi čisto iz nekog zezanja...Da bude veliko zlo niti su planirali niti bi otišli da žive u Americu pa makar i da budu izvučeni
Ja lično znam dve devojke jedna je iz Zaječara(izvučena pre tri godine sa brojem 24*** koliko se sećam) a druga iz Banja Luke (izvučena pre dve godine sa brojem 17***) koje su izvučene i nisu otišle(brojevi su im svakako odlični)... Na moje ogromno zaprepašćenje i pitanje ZAŠTO ... samo su se nasmejale i kao pa šta ćemo mi tamo kad imamo dobar život i provod i ovde,pa to smo se zezale... Ne treba da vam objašnjavam koliko sam se samo trudio da im objasnim da su samo zeznule dva dobitnika koja bi pevajući otišli ( da ne pominjem supružnike i decu) ... E dragi moji forumaši ovakvih igrača mi je muka,a na veliku žalost takvih će biti svake godine... puno sreće prvog maja i da konačno kažemo
Reply With Quote
Staro 27.04.2014, 18:42
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Vec sam pisao u jednoj temi, i ja sam mislio da je to veliki problem! Mada kad bolje razmislis i nije (mene su izvukli i bas me briga ), salim se naravno.

Stvar je u tome da oni skoro svake godine povecavaju broj izvucenih, tako da se i sansa da budes izvucen povecava srazmerno broju povecanja prijava takvih pacijenata

Kada se pogleda statistika za DV 2013. godinu (za DV 2014 nije jos izbacena), iz Srbije je stiglo 12400 prijava, od toga je izvuceno 303 njih. Znaci da je sansa oko 2.5%. Prosle godine je mozda malo vise prijavljenih bilo ali je i izvuceno vise dobitnika, tako da je sansa mozda dostigla i 4%. To vam je malo manja sansa nego da dobijete zamenu listica na igrama na srecu

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Reply With Quote
Staro 27.04.2014, 19:12
West West je offline
Drug član

Nepromenjeno

IgorMAD mislim da nije bas tacna racunica za proslu go., odnosno DV2013..za Srbiju konkretno je apliciralo 12.431, a izvuceno 172...tako da je sansa bila 1,38%...a 303 je izvucenih sa porodicom...
Dok je u BiH situacija jos gora...broj prijavljenih 3.015, a izvucenih 27, sansa je bila 0,89% ...katasrofa....
U Hrvatskoj prijava 3.161 a izvucenih 42, 1,32%...iz navedenog mozemo vidjeti da je veoma blizu broj prijava u BiH i HR...jos jedan podatak da je od broja izvucenih 13 odbijeno nakon "neke " provjere...e sad je li u ovih 27 uvrsten taj broj ili je prije odbacen... ne znam...podaci su izvuceni sa CEAC 2013.

Sanse su nam uzasne....ali opet pozitivno i puno srece svima....i da svi
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja