![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
the Entry HAS NOT BEEN SELECTED
Prva prijava.Nista.Iako se 6 meseci nadam,nema razocarenja. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
CAOOO. Cestitam svima koji su izvuceni i da se pohvalim da sam izvucen isz drugog puta. Inace iz Smedereva sam.
Imam jedno pitanje odnosno samo da proverim da li sam dobro razumeo da mora da se ceka 19. maj za sledeci korak. I jos jedno- da li sada sve ide on line, nema koverata i slanja postom? |
|
|||
|
|||
![]()
Nažalost nismo izvučeni. Čestitam svim dobitnicima.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ove godine nema nikakvih koverata i slanja postom, sve ide online posle 19. maja preko DS-260 formulara.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
SRECNIK,sta pise o 19.maju?Mora da postoji neko objasnjenje.Verovatno se sve popuni online i tako posalje...sta pise o tome?Podelite sa forumasima...
|
|
|||
|
|||
![]()
Drugi put i opet HAS NOT BEEN SELECTED! Cestitam dobitnicima,a ja cu cekati neko srecnije vreme!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nina, vec smo dobili odgovor da sve ide on line od 19-og maja.
Hvala, Igore:-) |
|
|||
|
|||
![]()
Igore, da li znate sta se popunjava u prvom formularu i kada se upisuju podaci o poslodavcu u USA i mestu gde bi isao?
Hvala:-) |
|
|||
|
|||
![]()
Iskreno ljudi, ja mislim da ako neko ne dobije u prva tri puta, eventualno cetvrtom, nikad nece ni dobiti. Kako im taj famozni kompjuter radi, i kako se sve to resava u kentakiju, ne znam, ali znam da svi koje poznajem da su dobili, su najvise bili iz 4-og puta. Uglavnom 2-3 put. I dva slucaja iz prvog puta.
Ni u jednom slucaju stepen obrazovanja nije bio presudan, jer od tih ljudi, samo jedna osoba ima fakultet. Evo malo sam se sabrao, prvi put sam se prijavio za dv2006, pa sam preskocio dv2007 i od tad do dv2015 sam bio redovan. Znaci ako me nisu izvukli za sve ove silne godine, ne verujem da ce ikada. Bas me zanima sta ce i dali ce biti lutrije za DV2016... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Od visine broja koji si dobio kada su te izvukli zavisi i kada ces na intervju u ambasadu ako je nizak ici ces vec na jesen ili zimu, a ko je pak visok ici ces nesto kasnije u sledecoj 2015 godini na prolece ili u toku leta. Sto se tice odlaska u USA na Work and Travel mislim da nema problema i da mozes da ides, ali opet je to moje misljenje i kao sto rece i sam najbolje je da proveris u ambasadi i oni ce ti otkloniti svaku nedoumicu. A mogu i ovde stariji i iskusniji clanovi foruma da te posavetuju jer imaju vise iskustva. Koliko sam razumeo pojedine forumase od sada sve ide online tako da onda mozes sve i sa neke druge lokacije da to posaljes. Ako gresim neka me neko ispravi. A tebi srecno sada u USA i snimaj sada sve tamo, stici iskustvo, upoznaj sto vise ljudi i pravi kontakte, vezbaj jezik, pokusaj sto vise da ustedis para jer ce ti trebati kada zapocnes proces, za avio kartu, a i za sam start kada dodjes tamo. Toliko od mene i jos jednom puno srece ![]() |
![]() |
|
|
![]() |