![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Kad se rodi dete samo cete ga dodati u aplikaciju i dete ce dobiti GC isto kao i vi. To nije nikakv problem, ne brinite se
![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala. Puno mi znaci ova informacija....................................... .................................................. ...............................
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cestitke dobitnicima! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo da se i ja pohvalim. Tek sam se sinoc setio da proverim da li sam izvucen, i na moje iznenadjenje, izvucen sam za daalju obradu. Prvi put sam se prijavio i izvucen sam iz prvog puta, br. 29xxx (a, zamalo da se ne prijavim, prijavio sam se predposlednjeg dana, tj. u kasnim satima 1. novembra). Moracu u narednom periodu malo da iscitam ovaj forum. Pozdrav svima...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
||||
|
||||
![]()
Porodica Bodadibo, ni četvri put za redom nije imala sreće sa izvlačenjem.
Čestitamo svim srećnim dobitnicima i nadamo se da će umeti da iskoriste pruženu šansu. Nažalost, sa ovim neizvlačenjem završena je naša priča sa učestvovanjem na zelenoj lutriji. Iako u četrdesetim godinama, i pored prilično sređenog života ovde, bili smo spremni da započnemo novi život, zarad normalnijeg životnog okruženja i školovanja naše dece. Kada se to već nije desilo... a iskreno verujemo da sa godinama to postaje sve teže.... preostale snage usmeravamo na pokušaj što normalnijeg i srećnijeg života ovde. Naš glavni, budući cilj je stvaranje sredstava (čitaj štednja) za što bolje (i što dalje odavde) školovanje naše dece. Nadam se da ćemo u tome i uspeti. Još jednom, porodica Bodadibo, želi vam sve najbolje! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima i cestitke svim dobitnicima
![]() ![]() Last edited by Memena; 05.05.2014 at 13:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav Svima,
I cestitke svim dobitnicima!!! Ovo mi je prvi post na forumu, ali forum citam vec duze vreme, jer sam aplicirao za dv lotariju vise puta. Ove godine sam bio te srece da sam izvucen, pa imam par pitanja koja su mi nejasna i siguran sam da cu odgovore dobiti ovde. Naime, ja sam izvucen ali bi hteo ici sa curom, s kojom sam nesto vise od 8 godina u vezi. E sad, prochitao sam neke postove, da bi najbolje resenje bilo, venchanje pre 19-og Maja, I onda posaljes formulare sve zajedno, status married i to je to. Ali, koliko mogu da vidim u formularu stoi “Date of Marriage” koji moras da navedes ukoliko je status married. Dali bi se pojavila neka sumlja u Ambasadi ili mozda u Kentucky, kao da bi bilo to brak od interesa. Izvlacenje prvog, vencanje recimo 10-15-og i onda shaljes dokumente 19-20-og, ili pa ih to uopste ne zanima. Ovo pitam, jer moj prijaljtelj je dobio vizu za Australiju, pa su imali slicnu situaciju, vencali se ubrzo, dostavili dokumente i onda se malo usloznio proces, pa su cekali malo vise da odu za Australiju. A drugo pitanje je, dali moras da navedes u prvi formular adresu u USA, gde hoces da dobijes green card postom, ili se to moze dostaviti u toku sledecih formulara I dokumenta? Hvala puno na odgovoru unapred! |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Memena zasad najnizi broj i ides prva u "vatru" ja sam odma tu negde iza tebe sa 90xx tako da bi bilo lepo da nam ispises ovde svoj put do GC
![]() |
![]() |
|
|
![]() |