![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mislio sam dali treba da dokazem da je stan u maternoj zemji na moje ime, ili ukoliko imam sponozor, nema potreba od toga
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Za imigrantsku vizu, u ambasadi traze dokaze da neces biti na teretu drzave. Zbog toga traze dokaz o obrazovanju i dokaz da ce te neko izdravati dok ne nadjes posao i stanes na noge. Tu stan na tvoje ime ne igra nikakvu ulogu. Vise bi ti pomoglo da taj stan unovcis i pokazes kesh na racunu koji ce biti dokaz da ces se sam izdrzavati dok ne nadjes posao i sl. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nikolanko, tvoj stav je skroz logican, i meni je to dovoljno. hvala na odgovor
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Citam koe dokumente treba nositi na intervju i nigde nisam nasao da treba da se obezbedi garantno pismo od nekoj sto e vo USA, mora da se navede adresata kade sto ke se bide prvicno smesten i toa e ok, pa me interesira dali mora da se obezbedi garantnoto pismo na intervju iako ne e navedeno vo listata na dokumenti sto treba da se obezbedat za na intervju
|
|
|||
|
|||
![]()
Drugari imam jednu dikemu , pa bih molio odgovor ako je neko imao slično iskustvo. Ja sam nosilac potencijalne vize, ja sam dobitnik lutrije, i u obrascima koje sam slao za Kentaki, naveo sam ženu i dete.Pod predpostavkom da li bih onda ja da me pozovu na intervju i da ja odem sam, pošto se žena nešto dvoumi zbog nedovoljno novca koji bi nam bio potreban za početak,da li bih imao nekih problema oko dobijanja vize i samo mog odlaska za Ameriku!? Hvala unapred
|
|
|||
|
|||
![]()
Nije problem jer si ti dobitnik. Zeni objasni da ako odbije sada vizu, da ce morati da ceka par godina da bi mogla kad se predomisli udje u US, jer ce onda morati ici preko supruznicke vize LPR, a ta se sada duze ceka jer je doslo do retrogesije tih viza.
Ako ne htjedne ni to, onda ce morati da ceka da ti postanes US drzavljanin (5 godina) i onda jos nekih godinu i nesto da bi mogla da dodje. Dobro razmislite.
|
|||
|
|||
![]()
A, generalno, povedes suprugu na intervju i kazete da ce ona i dete da dodju posle. Druga opcija je da oni uzmu povratne karte i vrate se nazad posle par dana/nedelja. Po meni, prva opcija ti je idealna. Ti kao nosilac mozes da ides prvi.
EDIT: Mada, mislim da se niko nije dvoumio kao moja zena, pa vreme opet odradi svoje i sada je zagrizla kao i ja ![]()
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State Last edited by SRBghost; 24.06.2014 at 07:12. Razlog: Dodatak |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, koji je ovo formular ds-260 sto se pominje za intervju? Treba li to uopste?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako na intervju poneses dokaz da imas stan u svojoj zemlji , to je ujedno i dokaz da ti, ako ti odobre vizu, imas sta da prodas i dodjes sa nekim novcem u USA. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |