![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Odlično, hvala puno, to je informacija koju tražim.. i koja mi odgovara..
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav za sve
![]() Mene isto interesira sve o dobijanju zelene karte,osjecam se malo bez veze jer nikako da pohvatam sve osnovne informacije,a njih je more.Moje pitanje je sljedece,kada je sljedeci rok za prijavu,ovo oko skolovanja imam trogodisnje ,dvoje djece,muz ne zeli da ide(kod njega je cetverogodisnje,jeli ga trebam navoditi u formularima?),dogovor je ok idem ja on ce poslije(kako god to kome zvucalo).Brat je Americki drzavljanjin vec 15.godina,rekao je sta god treba tu je ?? Nadam se da ce neko imati nesto da mi napise.Lijep pozzzz
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
U slucaju da vas izvuku dobit cete svi zelenu kartu preko njega i sto morate svi otici prvi put da se aktivira viza. (rok je 6 mjeseci od dana izdavanja vize u ambasadi). |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala na odgovorima
samo se nadam da ce biti ove godine
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam to od samog pocetka i pretpostavljala.Hvala na odgovoru,vidjet cu sta on kaze na sve to.Hvala ponovo.Pozzz
|
|
|
||||
|
||||
|
Kada bi trebalo da bude neko obavestenje da li ce biti lutrije ove godine? Ja sam gledao na sajtu ambasade i nista ( za sada), mada po drugim forumima a i sajtovima agencija za prijavljivanje na lutriju pise da ce biti dv 2016.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Gledao sam i neka obavestenja na vestima. Tu su objavili tek objavili 27.09 ( za proslu) da ce biti zelene lutrije.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ćao svima
![]() Danas sam se registrovala na sajt pa da vam se predstavim. Zovem se Jovana, imam 24 godine i iz Sremske Mitrovice sam, ali živim u Beogradu radi studija. Već 2 godine planiram da se prijavim na lutriju ali sam sačekala da prvo završim master studije biologije. Hvala vam puno na ovom sajtu, mnogo korsnih informacija sam saznala. Čak sam išla i do nekih agencija u Beogradu ali oni svi naplaćuju ovu usugu i nije bas jeftino. Ja za sada imam jedno pitanje Probala sam photo validator i slika mi prolazi, medjutim slika je od aprila ove godine. Da li oni traže neku noviju sliku, ili ova od aprila bi mogla da prođe. Hvala unapred na odgovoru.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
|