![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Ovo muci vecinu ovde, pa i mene » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Supruga ima cetvorogodisnju,prijavice se ona. Hteo sam da probam i ja,ali ako posao ofset masiniste ne pripada toj kategoriji,tacnije prolaznoj zoni nista onda,necu ni pokusavati. Probacemo preko zene. Ja cekam februar-mart,imam opciju da odem za Canadu (Otawa). Naravno,nista to nije jos sigurno,sporim,ali sigurnim koracima za sada idem. Videcemo. Hvala na brzom odgovoru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nema na cemu, bilo bi mi draze da sam ti doneo neke lepse vesti. Kanada ti je prilicno dobra ideja, ako nista drugo, lakse ces iz Kanade u USA nego odavde (izuzev lutrije). U svkom slucaju, zelim vam puno, puno srece.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
SRBghost,mozes li mi jos reci da li je samo bitno da onaj ko aplicira ima 4 god srednje skole ili je i pored 4 god bitno sta je zavrsio?
|
|
|||
|
|||
![]()
samo onaj ko aplicira bitno je da ima 4 godine srednje skole, nije bitno koja je srednja. Ukoliko si ozenjen i zena ti ima isto 4 godine srednje, onda se svakako oboje trebate prijaviti jer time imate duplu sansu da izvuku ili tebe ili nju.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti Johny na odgovoru,ajde samo jos jedno da postavim. Imam i oko 2.5 god u vojsci,radio sam kao vojno lice. Zanima me ima li ta kategorija,spada li to u neku zonu,ili se posao vojnog lica tu ne racuna? Hvala jos jednom.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nisam siguran za vojsku, morao bi pogledati na http://www.onetonline.org
Ja koliko sam vidio za army officer i druge radne grupe u vojsci tamo pise da oni ne vode evidenciju o vojnim poslovima i da se treba direktno kod vojske raspitati. Medjutim, ja nesto nisam optimistican da ce taj posao proci, ali opet vidi. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok,hvala jos jednom. Necu se ja onda cimati,aplicirace supruga.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ovde policajac a šta tamo biti? | anci | Vaša strana | 15 | 07.10.2014 09:50 |
Evo mene nazad | srboljub89 | Vaša strana | 2 | 23.07.2013 15:28 |
pozdrav od mene | landlord | Vaša strana | 4 | 13.10.2008 06:51 |
![]() |