ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » DV-2016 Zvanicno na www.travel.state.gov » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 08.10.2014, 18:22
mil mil je offline
Član

Datum prijave: 10.08.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milos Prikaz poruke
Pa nemam pojima verovatno je problem sto nemam srece trudim se da ne krivim sebe zato sto nisam izvucen i ne vidim kako bih mogao to da popravim, kada sam imao manje godina mogao sam na w&T da odem pa da ostanem na crno ali nisam imao para za program a nisam ni hteo da pozajmljujem sto se pokazalo bila ogromna mozda moja najveca greska, potom sam imao para ali sam zavrsio studije i poceo da radim u firmi sa exttra poslom iz svoje struke za extra novac i onda sam izvucen 2011-e, radovao sam se sve je bilo super drugovi iz USA su me odmah zvali jedan reko kartu ja placam drugi reko preglede i viziranje ja placam i onda su se zamalo posvadljali da li cu da odem kod jednog ili kod drugog da zivim jedan je u Cikagu drugi u NY, i posle 3-4 dana caoooooooooooo, ja na poslu drug me zove kaze brate bilo na tv-u ponistena lutrija, ja mislim zeza me ali on nije takav tip coveka, dodjem kuci proverim i sve mio se srusi za sekundu, bio sam kako popisan danima, nedeljama. Posle jos nekoliko neuspesnih izvlacenja sam nacisto pukao, bio sam ocajan, posao je stao zarada gotovo ni da nema, na poslu katastrofalni problemi, cela drzava je kolabirala i onda mi je drug rekao brate ocigledno da ti nije sudjeno ne vredi da se nadas i da ocajavas u isto vreme, bio je nekako u pravu, zadnjih par izvlacenja bio sam ubedjen da nece da me izvuku i nisu, u celoj prici nisam sam od pre 3 godine prijavljujem i svoju devojku sada suprugu i naravno ni ona nije izvucena nikada mada njoj se nesto i ne ide, ja sam se manje vise pomirio sa sudbinom da nema teoretske sanse da me izvuku 2x pa onda se prijavljujem vise iz navike...
Auu kakva priča... Svaka čast kralju, ja ne bih imao snage da se opet prijavljujem i prolazim kroz isto. Ta 2011. je izgleda mnogima srušila sve pa verovatno i veru u regularnost ove lutrije. Kad već imaš volje i uporan si, želim ti da budeš izvučen pa da ti i tamo krene.
Reply With Quote
Staro 08.10.2014, 20:26
milos milos je offline
Drug član

Datum prijave: 03.09.2006
US lokacija: izgleda nigde :(
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Salec Prikaz poruke
Miloše, ja sam se nadala skoro 1,5 godinu.. I na kraju ništa.. sve propalo.. Užas jedan.. Bolje da nas nisu ni izvukli.. predugo je trajalo.. Već sam se bila u mislima preselila tamo sa sve porodicom, detetom koji ide u školu i sl.. Ali šta da se radi.

I ove godine igramo opet!

A koje su šanse? Male, kao i za bilo koga drugog.. Samo, godine mi prolaze, pa je to otežavajući faktor..
To je jos gore od mog slucaja, moj bivsi kolega sa bivseg posla isto prosao kao vi i to prosle godine izvucen maja meseca ja mu malo pomogao da popun papire poslao u Kentaki i skoro me zove kaze brate ne mogu da verujem izvisio sam reko kako zasto, kaze visok broj kao prekinuli da rade neki period i posle moj broj preskocili, iskren da budem nisam ni sanjao da ce tako da mu se nesto desi... uzas nedao Bog nikome takva lazna nadanja...
Sto se tice godina necu da pricam o tome 13 godina nekog nadanja ka necemu, vrlo los je aspekt kada zivot podredimo necemu a to nesto nikada ne dodje, a 13 godina prodju i nikada se ne vrate mojih trinaest godina, od mog zivota se otkidalo...
Reko bih ti nesto da se osecas bolje ali iskren da budem ne znam sta

2011 SELECTED ali ponistena lutrija

2012EU00003058
ovo je bio moj broj
Reply With Quote
Staro 08.10.2014, 20:45
bmilos bmilos je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2008
Nepromenjeno

Citat:
ja sam se manje vise pomirio sa sudbinom da nema teoretske sanse da me izvuku 2x pa onda se prijavljujem vise iz navike...
Imenjace nada umire poslednja: mene su na primer izvukli dva puta prvi put 2003, drugi put ove godine... Tako da ko zna...
25.02.2015. - Intervju
Reply With Quote
Staro 09.10.2014, 07:10
macodlak's Avatar
macodlak macodlak je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.05.2012
Nepromenjeno

Citat:
To je jos gore od mog slucaja, moj bivsi kolega sa bivseg posla isto prosao kao vi i to prosle godine izvucen maja meseca ja mu malo pomogao da popun papire poslao u Kentaki i skoro me zove kaze brate ne mogu da verujem izvisio sam reko kako zasto, kaze visok broj kao prekinuli da rade neki period i posle moj broj preskocili, iskren da budem nisam ni sanjao da ce tako da mu se nesto desi... uzas nedao Bog nikome takva lazna nadanja...
Sto se tice godina necu da pricam o tome 13 godina nekog nadanja ka necemu, vrlo los je aspekt kada zivot podredimo necemu a to nesto nikada ne dodje, a 13 godina prodju i nikada se ne vrate mojih trinaest godina, od mog zivota se otkidalo...
Reko bih ti nesto da se osecas bolje ali iskren da budem ne znam sta
U maju izadje za jun 32950 a za jul 36300, pomislim to je to... napokon cu biti sa voljenom posle 5 godina veze na povremena viđanja... Oženim se, mala svadbica za porodicu i prijatelje... Supruga radi na udaljenosti od 2.5h vožnje tako da stanuje u drugom gradu a ja sam sa roditeljima stanovao. Iznajmim stan, vjenčamo se... imam vikend ženu tj. viđamo se vikendom...jer radimo u različitim gradovima bez mogućnosti da putujemo na posao zbog udaljenosti... i čekamo put za obećanu zemlju... jun bilten ništa, jul bilten ništa i panika, august bilten sigurna propast... Sada plaćamo oboje po stan ne živimo zajedno i viđamo se vikendom... Sada bi emigrirao u bilo koju zemlju Englenskog govornog područija samo da budemo zajedno...

Da napomenem tri viza biltena se nije pomaklo sa 40150 a ja sam 41448!!! J*beno jedno pomeranje!!!

Daće bog bićemo zajedno!!!
20.06.2013. Your forms have been received.
02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave!
01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave
07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar
07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave
06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave
22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave
Reply With Quote
Staro 09.10.2014, 08:17
bodadibo's Avatar
bodadibo bodadibo je offline
Član

Datum prijave: 02.08.2012
US lokacija: ???
YU lokacija: beograd
Nepromenjeno

Trovanje je počelo....
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/...e/153245.phtml
Reply With Quote
Staro 09.10.2014, 12:32
inversive inversive je offline
Član

Datum prijave: 24.09.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bodadibo Prikaz poruke
Pogledaj komentar dole sto je doticna Ivana napisala.

To je klasican tj. skolski primer kako izgleda bezobrazan ljudski sljam i govno.
Reply With Quote
Staro 09.10.2014, 12:58
cape011 cape011 je offline
Drug član

Datum prijave: 01.11.2012
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Bas zbog takvih treba da naplacuju lutriju.
Tad bi u bubnju bili samo oni koji zaista zele da dobiju i iskoriste sansu.
Staro 09.10.2014, 13:18
dakiva dakiva je offline
Drug član

Datum prijave: 06.02.2014
Nepromenjeno

Ja ne znam šta je dotičnoj trebalo da ostavi onakav komentar. Digla mi je živac strašno. I naravno da je ona izvučena, jer ne kaže naš narod badava: "što je seljak gluplji to je krompir veći"
Reply With Quote
Staro 09.10.2014, 13:48
sile2302 sile2302 je offline
Drug član

Datum prijave: 07.10.2010
US lokacija: Saint Louis, MO
YU lokacija: Zavidovici, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik macodlak Prikaz poruke
U maju izadje za jun 32950 a za jul 36300, pomislim to je to... napokon cu biti sa voljenom posle 5 godina veze na povremena viđanja... Oženim se, mala svadbica za porodicu i prijatelje... Supruga radi na udaljenosti od 2.5h vožnje tako da stanuje u drugom gradu a ja sam sa roditeljima stanovao. Iznajmim stan, vjenčamo se... imam vikend ženu tj. viđamo se vikendom...jer radimo u različitim gradovima bez mogućnosti da putujemo na posao zbog udaljenosti... i čekamo put za obećanu zemlju... jun bilten ništa, jul bilten ništa i panika, august bilten sigurna propast... Sada plaćamo oboje po stan ne živimo zajedno i viđamo se vikendom... Sada bi emigrirao u bilo koju zemlju Englenskog govornog područija samo da budemo zajedno...

Da napomenem tri viza biltena se nije pomaklo sa 40150 a ja sam 41448!!! J*beno jedno pomeranje!!!

I ja se bojim ovog scenarija!
Mi smo ove godine izvučeni i dobili smo broj 39xxx.
E sada po iskustvo vas koji ste čitavu godinu se nadali, vjerovali, planirali .... i na kraju od toga nije bilo ništa, šta mislite da li postoji mogućnost, pošto je moja aplikacija izvučena sa visokim brojem, da supruga ove godine ponovo pošalje aplikaciju, gdje će navesti mene i kćerkicu, tako da ako nas nedo Bog ne pozovu na intervju imamo bar neku nadu ...
On čega se bojim da ne ispadne neki problem pa nas diskvalifikuju!? Šta mislite o ovoj varijanti?
Reply With Quote
Staro 09.10.2014, 15:00
milos milos je offline
Drug član

Datum prijave: 03.09.2006
US lokacija: izgleda nigde :(
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik macodlak Prikaz poruke

Kakav epilog price ja uopste nisam gledao sa te strane, ispade da je bolje biti neizvucen!?

2011 SELECTED ali ponistena lutrija

2012EU00003058
ovo je bio moj broj
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja