ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 22.08.2014, 20:40
MIRO's Avatar
MIRO MIRO je offline
Drug član

Datum prijave: 26.06.2013
US lokacija: Bilo gde..
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjaas Prikaz poruke
Nije nam malo vruće.

Temperatura je, u avgustu, između 26 i 29 C, uvek je sunčano, bez vlage i vrućine, uz lagani ocean breeze sa Pacifika, što ovo podneblje čini jednom od 10 najboljih klima na svetu.
Čitao sam Vaše postove i samo napred, vi ste ostvarili ono što bi svako (ja naj pre) poželeo..
Reply With Quote
Staro 27.08.2014, 05:46
pedjaas's Avatar
pedjaas pedjaas je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2012
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

@Kreta @Vuxanne @Miro hvala na lepim rečima. Zaista cenim. No, da ne odlazimo od teme - jedna od verovatno najcitiranijih izreka na svetu je ona Marka Tvena:

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

Tako da svi vi koji dolazite na ovu temu i vagate da li otići ili ne - ne morate slušati mene, ali slušajte čika Marka
Reply With Quote
Staro 28.08.2014, 01:29
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
@Kreta @Vuxanne @Miro hvala na lepim rečima. Zaista cenim. No, da ne odlazimo od teme - jedna od verovatno najcitiranijih izreka na svetu je ona Marka Tvena:

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

Tako da svi vi koji dolazite na ovu temu i vagate da li otići ili ne - ne morate slušati mene, ali slušajte čika Marka
"Time" - Pink FLoyd

Ticking away the moments that make up a dull day
Fritter and waste the hours in an off-hand way
Kicking around on a piece of ground in your home town
Waiting for someone or something to show you the way

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
You are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun

And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking
Racing around to come up behind you again
The sun is the same in a relative way, but you're older
Shorter of breath and one day closer to death

Every year is getting shorter, never seem to find the time
Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines
Hanging on in quiet desperation is the English way
The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say
Reply With Quote
Staro 28.08.2014, 08:59
kreta kreta je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.06.2014
Nepromenjeno

"Amin" do neba. Svima sve najbolje! Volela bih da dodjem kada bude Prolece... Ako bude hladnjikavo zagrejte mi mesto...
Reply With Quote
Staro 29.10.2014, 15:55
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Potpuno se slazem sa @pedjaas...

Nije me bilo duuuugo ovde. Naime, bio sam neko vreme u inostranstvu i sada sve to gledam iz dosta drugacijeg ugla. Lutriju cu igrati i ove godine, ali vise ne gledam stvari crno-belo, kao sto sam na to gledao pre odlaska.

Pisem iz Srbije, znaci vratio sam se, i mislim da mi je odlazak najbolji potez u zivotu jer se mnogo nauci prvenstveno o sebi.

Srecno svima
Reply With Quote
Staro 30.10.2014, 08:28
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Željko kralju, pozdrav, dugo te nije bilo, mislio sam da si već otišao u USA na neki način.
Reply With Quote
Staro 31.10.2014, 00:20
srecica srecica je offline
Proteran

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Juče smo zaokružili osmi mesec boravka u Americi. Ovu temu smo možda i najviše čitali pre nego što smo krenuli, ali posle dve trećine godine ovde, naš odgovor je jednoglasan:

Nijednog dana, nijednog momenta se nismo pokajali niti poželeli da se vratimo u Srbiju.
Procitala blog, šta da kazem osim sjanoprijavila sam sina, on je studirao na univ.S.D. toliko bih volela da ga izvuku a vama zelim sve naj u suncanoj Kaliforniji!
Reply With Quote
Staro 05.11.2014, 11:07
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Ne bih znao kojim recima da odgovorim na ovu temu, a da kazem ono sto zaista mislim.

Desi se nekada da se preupitam jesam li ucinio dobru odluku, i nekada kada mi jako nedostaje moja kuca moja porodica, i sve ono tamo u srbiji. Medjutim ne bih mogao da zamislim svoj zivot tamo opet. Ovo smatram svojom kucom, i mogu reci da sam srecan
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com
Reply With Quote
Staro 05.11.2014, 11:39
kreta kreta je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.06.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark Prikaz poruke
Ne bih znao kojim recima da odgovorim na ovu temu, a da kazem ono sto zaista mislim.

Desi se nekada da se preupitam jesam li ucinio dobru odluku, i nekada kada mi jako nedostaje moja kuca moja porodica, i sve ono tamo u srbiji. Medjutim ne bih mogao da zamislim svoj zivot tamo opet. Ovo smatram svojom kucom, i mogu reci da sam srecan
Hey Oskark, sta imas da se preupitavas! Pomisli samo koliko si tu pre svega postovan i koliko tu ima ljubaznosti, dobro ponekad i lazne, ali bar te neko konstatuje. Ja sam bila u USA, radila, na poslu sam bila uvazavana, imala sam gde da stanujem i zbog gluposti se vratila. Pokajala sam se iste veceri. Pojela sam ono sto se ne jede... Nastao je ponor. Sada se nesto pridizem i nadam povratku. Ko zna...
Tako da, zivis u doba telekomunikacija, a ako si bas zapeo, planiraj godisnji odmor ili pozovi k sebi drage osobe. Evo sad sam se iznervirala... Hajde cao!
Reply With Quote
Staro 05.11.2014, 12:52
Andrija89's Avatar
Andrija89 Andrija89 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.03.2013
US lokacija: O tome kad me izvuku...
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Kajem se sto ranije nisam imao zelju da odem odavde i sto nisam otisao. Znam da se tema zove Da li se iko pokajao sto je otisao, a ne Da li se iko kaje sto nije otisao ali sam imao potrebu to da napisem.
05.11 - Dve prijave ----
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja