![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
@Kreta @Vuxanne @Miro hvala na lepim rečima. Zaista cenim. No, da ne odlazimo od teme - jedna od verovatno najcitiranijih izreka na svetu je ona Marka Tvena:
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." Tako da svi vi koji dolazite na ovu temu i vagate da li otići ili ne - ne morate slušati mene, ali slušajte čika Marka ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ticking away the moments that make up a dull day Fritter and waste the hours in an off-hand way Kicking around on a piece of ground in your home town Waiting for someone or something to show you the way Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain You are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking Racing around to come up behind you again The sun is the same in a relative way, but you're older Shorter of breath and one day closer to death Every year is getting shorter, never seem to find the time Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines Hanging on in quiet desperation is the English way The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say |
|
|||
|
|||
![]()
"Amin" do neba. Svima sve najbolje! Volela bih da dodjem kada bude Prolece... Ako bude hladnjikavo zagrejte mi mesto...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Potpuno se slazem sa @pedjaas...
Nije me bilo duuuugo ovde. Naime, bio sam neko vreme u inostranstvu i sada sve to gledam iz dosta drugacijeg ugla. Lutriju cu igrati i ove godine, ali vise ne gledam stvari crno-belo, kao sto sam na to gledao pre odlaska. Pisem iz Srbije, znaci vratio sam se, i mislim da mi je odlazak najbolji potez u zivotu jer se mnogo nauci prvenstveno o sebi. Srecno svima ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Željko kralju, pozdrav, dugo te nije bilo, mislio sam da si već otišao u USA na neki način.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ne bih znao kojim recima da odgovorim na ovu temu, a da kazem ono sto zaista mislim.
Desi se nekada da se preupitam jesam li ucinio dobru odluku, i nekada kada mi jako nedostaje moja kuca moja porodica, i sve ono tamo u srbiji. Medjutim ne bih mogao da zamislim svoj zivot tamo opet. Ovo smatram svojom kucom, i mogu reci da sam srecan ![]()
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tako da, zivis u doba telekomunikacija, a ako si bas zapeo, planiraj godisnji odmor ili pozovi k sebi drage osobe. Evo sad sam se iznervirala... Hajde cao! |
|
||||
|
||||
![]()
Kajem se sto ranije nisam imao zelju da odem odavde i sto nisam otisao. Znam da se tema zove Da li se iko pokajao sto je otisao, a ne Da li se iko kaje sto nije otisao ali sam imao potrebu to da napisem.
![]() ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Diretkan let za Ameriku iz Srbije | Mitkoni | Vaša strana | 12 | 14.03.2016 11:13 |
Međunarodna vozačka dozvola Srbije u SAD | Tomislav1970 | Vodič za emigrante | 19 | 14.03.2015 16:32 |
Pronalazenje posla iz Srbije u USA | Aristotel | Vaša strana | 23 | 11.08.2013 22:09 |
Profesionalni vojnik Vojske Srbije | NinaLjuba | Stare teme | 17 | 21.09.2011 19:30 |
Prebacivanje novca iz Srbije za USA | dmi | Vaša strana | 2 | 17.11.2009 14:28 |
![]() |