![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » FLORIDA - "The sunshine state" » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Jeste zaista lepe fotke...eto vuxen je postavila umesto mene...msm američki gradovi manje-više lice jedan na drugi...slično je i u W.P.Biču,ja bila u martu i isto je bilo blizu 30c...istina pretoplo za taj deo godine...kazu da je u letnjim mesecima još toplije...za turiste pravi raj...za život, pa rekoh da usluzne delatnosti imaju prodju,svi nešto rade i crni i beli...istina one nize poslove rade crnci...moj sin ima druga koji je frizer ima salon svoj na P.Biču znači baš tamo gde su oni super bogati...frizuru zensku naplati oko 1000$ sa nekim kao fol tretmanima
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
vuxanne, super fotke!
![]() srecica, divan opis! W.P.B. sam bas tako i zamisljala, malo ususkano mjesto skockano kao bombonica, kao iz americkih filmova. ![]() Ja recimo klimom na Floridi nisam bas odusevljena iako sam sa primorja i navikla sam na paklene vrucine, ali ne bih mogla da zivim u mjestu gdje je dobitna kombinacija vrucina + vlaga... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |