![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno grabovac84, videcemo, u svakom slucaju tu smo da se ponovo prijavimo za 2017
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Izvini sto nisam videla tvoje javljanje, danima sam sa mislima da li ces videti nase poruke, ali smo imali selidbu koja je potrajala i sada smo tu
|
|
|||
|
|||
![]()
Zana ako si u mogucnosti javi se, ostavila sam i skype kao mogucnost za kontakt.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poštovani!
A što ako u trenutku prijave tek krećem na studij, npr. da se sa 19 prijavim i krenem na studij, mogu li se onda prijaviti i što moram staviti pod završeno obrazovanje? Ili ako se prijavim sa 18, a još idem u srednju?? Hvala na odgovoru |
|
|||
|
|||
![]()
Ne mozes se prijaviti dok ne zavrsis srednju skolu jer u trenutku prijave vec moras ispunjavati uslov o zavrsenoj srednjoj skoli. Ako si tek krenuo na fax onda stavljas da imas srednju skolu zavrsenu.
|
|||
|
|||
![]()
Lagano Roberto, ja sam se prijavio prvi put kada sam imao 19 godina, druga godina studija.
Sada imam 21 godinu, dobio sam bečelor diplomu, izvučen nisam ![]() Sad bi mi taman fino palo da me izvuču na DV2017, u međuvremenu bih završio specijalističke studije, al nema šta da se polažu nade u zelenu kartu, ako dođe dođe |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima
![]() Rjesili da ove godine apliciramo za GC . Pa me zanima dali ja mogu Ovde u Moskvi zavrsiti sve te parire ko je mi trebaju "ako" nas izvuku, ili to moram tamo gde sam rodjen ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ukoliko vas izvuku mozes sve papire srediti i u ambasadi u moskvi ili u bilo kojem drugom mjestu/drzavi gdje budes zivio u tom trenutku.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno
![]() a radim vec 5 godina elektroniku na sonovu skole nemogu aplicirat a zbog posla iimam sansu, samo me interesuje dali treba radna knjizica |
![]() |
|
|
![]() |