![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Veljko!
Neshto smara necje da poshalje poruku ako nema makar 50 karaktera pa evo sad dopish ovo... bla blabla |
|
|||
|
|||
![]()
Nadam se da nisu rigorozni za bebe bar, jer tesko je uhvatiti sliku da gleda u kameru.
|
|
|||
|
|||
![]()
imam zavrsenu ekonomsku skolu. Jel stavljam high school degree ili vocational school?
POMOC PLIIZ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cak i ne znam sta je vocational school... |
|
|||
|
|||
![]()
To je srednja strucna skola, zbog toga me to bunilo..hvala
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ako par zivi u vanbracnu zajednicu sta da stavim drugar nije vencan ali ima dete i zive zajedno sa devojkom jel to kasnije nece biti problem,hvala
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala Veljko ! .................................................. ................ |
|
|||
|
|||
![]()
Jel neko mozda primetio jel postoji neko najbolje vreme za apliciranje? Dal je bolje odma sad ili da se ceka Novembar?? Ovi koji su dobijali mogu da kazu kad su aplicirali...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav za sve! Ja sam upravo aplicirao treci put, uvek u razlicito vreme tako da nema pravila!
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo!
Imam jedno pitanje imam zavrsenu poljoprivrednu skolu tj. poljoprivredni sam tehnicar ![]() Hvalaa
2013-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2014-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2015-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2016-1 prijava HAS NOT BEEN SELECTED 2017-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2018-3 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2019-3 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2020-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2021-x 2022-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2023-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |