![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Na ovom sajtu se prijavljuje.....receno jedno 1000 puta do sada.....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Negdje na ovom forumu sam pročitala da se na osnovu Vocationals school ne možeš kvalifikovati pa me to zbunilo. A što vi kažete sam redoslijed govori da je viši nivo od high school degree ![]() Još bih voljela čuti Vaše mišljenje (ukooooliiikooo budem izvučena???????) da li ću morati prilagati ta svoja svjedočanstva od srednje škole ili bi kao dokaz bilo dovoljno da prilažem samo diplomu Visokoškolske ustanove (zadnja diploma)? Možda malo više datiljišem pa Vas molim da mi oprostite. Sve je iz najboljih namjera jer ne bih željela da (daj bože da sam te sreće) ukoliko me izvuku poslije imam problem zbog škole..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ma znam za sajt, nego mi nije htjelo otvoriti prijavu na racunaru, pa sam pokusala na drugom i uspjela.
|
|
|||
|
|||
![]()
meni dalje na ovom sajtu ima samo 2015 i 2016 godina nema nigdje prijava za 2017, je li se iko do sada prijavio... a pardon na chromu nije htjelo valjda u cashu ostalo, u IE moze
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Probajte refreshat stranicu. I meni je isto tako bilo i nakon refresha mi se pojavilo za DV2017. Baš sam se jutros prijavila. I da, preko Firefoxa sam išla.
|
|||
|
|||
![]()
Pozz,mozda je glupo pitanje,ali nigdje nisam nasao,da li se u prijavi pise nasim slovima to jest Ž Ć i ostalo ili bez kvakica,lijep pozz
|
|
|||
|
|||
![]()
Drugari imam jedan problem posto administrator ne odgovara, imam jako bitno pitanje, moja supruga i ja se jos nismo zvanično vencali a vencacemo se 31 oktobra, sta da pisem pod prezime dali moje ili i dalje njeno? I dali ce prihvatiti ako ostavimo njeno? Jer ce vencani list biti vodjen na 31 oktobar
|
|
|||
|
|||
![]()
Ko ti garantuje da ces se vencati 31-og?! Sta ako se desi bolest, smrtni slucaj, saobracajni udes ili nesto deseto?!
Covece 2 godine si registrovan na forumu i jos ti nije jasno da se unose samo podaci koje mozes papirima dokazati na dan podnosenja prijave! Sta ce biti sutradan njih ne zanima u prijavi... |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |