![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima i svima puno srece na izvlacenju. Imam jedno pitanje, drugi put se prijavljujem, prosle godine sam to uradio sam a sad bi da povecam sansu i da se prijavi i supruga. Dakle, moje pitanje je da li mozemo da se prijavimo oboje i da svako u svoju prijavu ubaci ovog drugog i oba deteta. Da li je to neko vec radio i bio izvucen, mislim da li nece biti problema...
Hvala i jos jednom puno srece svima.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
For real , nije ok da uzmete nekome mjesto tko toliko zeli ici u US a vi ni osnove engl nemate ,a o novcu da ne pricam... Anyways.. JELI ITKO ZNA OD VAS KOLIKO LJUDI SE PRIJAVI IZ NASIH BALKANSKIH ZEMALJA I KOLIKO UJEDNO I DOBIJE ? HVALA PUNO NA ODGOVORU
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postoji negde na forumu i detaljnija tabela čini mi se, ali ne mogu sada da je tražim.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Tikiceee <3 Pa jbt Bih i Hrv zaista imaju puno sanse realno ! Vrijedi pokusati
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Za prijavu ti je skroz nebitno državljanstvo. Bitna ti je samo zemlja rođenja i zemlja u kojoj živiš.
|
||||
|
||||
![]()
Meni lično je to uvek bio problem kod prijave. Rođena u BiH, imam tamošnje državljanstvo, već par godina sam u Srbiji, pa sam zbog studija i tu uzela državljanstvo, tako da sam sada prijavljena u dve zemlje kao rezident i imam lična dokumenta obe. Ne znam šta da stavim u prijavu, kao i to da li bi mi nešto od toga napravilo problem za neku dalju proceduru, ako nekom pukom srećom budem izvučena jednog dana...
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo jedna digresija...jucer sam zvao ambasadu u Zg. zbog pitanja za criminal record i javila mi se ljubazna sluzbenica koja se zacudila da sam ja prvi
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi !
Evo drugi put ćemo supruga i ja da se prijavimo ove godine. Molio bih Vas za odgovor, poslao sam podatke i slike od prošle godine, kako bi proverio prijavu, hoće li zelena lutrija slati te podatke zvanično kao moju prijavu ili to mogu da učinim sa novim slikama preko sajta Američke vlade, da ne ispadne da se dva puta prijavljujem. Hvala unapred Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prijavljivanje za DV samo i jedino na sajtu https://www.dvlottery.state.gov/ |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |