![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Poz ljudi, završio sam prve 3. godine studija, preddiplomski i sad sam bacc.,
nigdje ne nudi na prijavi bachelors degree pa me zanima gdje točno spada taj moj bacc.? (1) Primary school only, (2) Some high school, no diploma, (3) High school diploma, (4) Vocational school, (5) Some university courses, (6) University degree, (7) Some graduate-level courses, (8) Master’s degree, (9) Some doctorallevel courses, and (10) Doctorate. University degree? Unaprijed hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ti si apsolvent koliko razumijem . Znaci pises High school kao najvisu zavrsenu skolu. Tu diplomu sad i imas . Osim ako si diplomirao pa imas diplomu s faxa na kojoj ti pise diplomirani xy ili Bachelor of xy. Onda pises da imas Univeryity degree.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sta se desava ako neko od navedenih lica u prijavi nece da ide ili ne moze iz bilo kog razloga? primera radi Prijavljeni smo u mojoj prijavi Ja supruga i njena cerka,a u medjuvremenu se subruga predomisli ili odlucimo da njena cerka ostane zbog daljeg skolovanja ili odluci supruga da nece da ide dok cerka ne zavrsi skolu ovde ...sta se desava u tom slucaju? da li automacki bivamo eliminisani ?
ili situacija ,cisto da ne zvuci lose ova tema,u prijavi koju je supruga postavila odustanem ja od odlaska iz bilo kog razloga.....sta se desava u takvim situacijama.... Last edited by Magelan; 23.10.2015 at 18:51. Razlog: Pomereno u vec postojecu temu. Molim ne otvarati bespotrebno nove teme. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Drugo - ukoliko vas izvuku nije neophodno da idete svi zajedno u usa.....bitno je ko je nosilac aplikacije....ukoliko si to ti onda ne moras da cekas nikoga i mozes sam da odes u usa ali ukoliko izvuku zenu onda mora ona prva da udje u usa pa tek onda ti ili dete....dakle poenta je da nosilac aplikacije mora da udje prvi u usa pa ostali ili sa njim ili kasnije....ukoliko neko u roku vazenja vize, a to je 6 meseci odprilike ne udje u usa, on gubi pravo na green card....to ne utice na ostale clanove porodice.....
DV2016 - 2016EU000018xx 24.06.2015 - Poslat DS260 26.11.2015 - Lekarski pregled 01.12.2015 - Interview Last edited by Magelan; 23.10.2015 at 18:52. Razlog: Pomereno u vec postojecu temu |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam apsolvent, završio sam preddiplomski studij, sada sam 1. godina diplomskog studija, imam diplomu da sam bacc. ing.
|
|
||||
|
||||
![]()
E super. Ja sam po starom sistemu nekad zavrsavala zato nisam bila sigurna sta je preddiplomski hehe. To je onda University degree.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.onetonline.org/find/zone?z=5 Evo imas ove dvije liste, onda klikaj na one koji tebe zanimaju i vidi je li 7 ili 8 SVP range (mislim da vecina jeste, ali opet kazem pogledaj svako zanimanje koje tebe zanima posebno).
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,
Imam turisticku vizu na 10 godina. I jako mi je stalo do nje, ne bi hteo da je ugrozim. Da li neko ima iskustva sa apliciranjem za zelenu kartu ako si vec vlasnik turisticke vize ? I da li ne dobijanje ili sta god utice na to ? Hvala unapred. |
![]() |
Tags |
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |