![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Još jednom veliko hvala na tvojim preciznim odgovorima i strpljenju. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kad budeš proveravao rezultat, otvoriš txt ili doc fajl gde ti je confirmation number, pa ga selektujes i kopiraš sa ctrl+v u polje gde ga treba upisati. Ovako sam ja uradio, a ovako ćeš izbeći sve eventualne greške pri prekucavanju confirmation number-a, a i mnogo je brže da ga kopiraš nego da ga prekucavaš. Ja nigde i nikada nisam nijednom ukucavao taj confirmation number, tj. uvek sam ga kopirao iz tog doc fajla gde god da je to trebalo - I nikada nisam imao nikakav problem oko toga (I dobio sam GC a da nikada nisam ni ukucao taj confirmation number. Uvek sam ga kopirao). Ti radi kako hoćeš, meni je bilo lakše da confirmation number iskopiram za 1 sekund ( tamo gde treba) nego da ga prekucavam (+ da mozda pravim neke greške u prekucavanju ili da razmišljam da li je u pitanju broj 0 ili slovo O, itd...).
01.11.2013. - Prijava na DV-2015 (1. put i jedna prijava) 01.05.2014. - Izvučen (1NL), 2015EU00029xxx 03.06.2014. - Poslat DS-260 24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL) 20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG) 27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED 02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom 06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Ima do popunjavanja DS-260 skoro 7 meseci za srecne dobitnike. Do tada se opustite. Sanse na lutriji za gradjane Republike Srbije su oko 2%. Ne ocekujte previse da ne bude opet preveliko razocarenje. Gledajte na ovo kao na loto - loto nije stavka na kojoj bazirate celokupnu zivotnu finansijsku konstrukciju. Dobitak - vrh. U suprotnom - zivot ide dalje ![]() Posto je on vec u USA, zna kako sistem funkcionise, radi, u kontaktu je sa ljudima, zasto ne ispita druge mogucnosti za ostanak u US? Tu je H1B, tu su poslodavci koji su mozda voljni da sponzorisu za GC. Tu je mogucnost Mastera ili Doktorata... Imamo clanove koji su do zelenih karti dosli i na te nacine...
|
|||
|
|||
![]()
Prijavili se porodicno treci,cetvrti put sa pauzama,sto se mene tice poslednji put, shvaticu to kao sudbinu.Ovo je bila poslednja sansa da se prijavimo tako,stariji sin ima 20 godina.Do sada smo porodicno isli turisticki u USA, tako da mi ta varijanta uvek ostaje,nikada nisam bila spremna za neko muvanje,pa necu ni u buduce.Svima zelim mnogo srece, da vam se snovi ostvare.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
suprug i ja smo aplicirali za 2017... pozitivno mislimo
![]() iz sarajeva smo i ako ima neko ko je aplicirao, dobio i ko je sa trenutnom adresom u americi neka se javi, par informacija uvijek dobro dodje ![]() LP |
|
|||
|
|||
![]()
suprug i ja smo aplicirali za 2017., iz sarajeva smo... sretno svima
![]() LP |
|
|||
|
|||
![]()
Posle duuuugo vremena, da ne kažem godina, opet sam ovde.
![]() 2009. godina - 2 prijave - ništa. 2015. godina - 2 prijave - to be continued... |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |