![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dakle, do sad sam sve dobro uradio: parlam engleski (vec cu i svoj maternji zaboraviti), pare skupljam, a njih nikad dosta. A kola... pa njih vozam jos od 18-te (dakle, preko 20 godina) ;)
|
||||
|
||||
![]()
Vidis ja se ne slazem da treba polagati tamo ako to dosad nije ucinjeno - prvo ovde manje kosta (oko $30) a ne moras na casove za voznju vec moze neko od prijatelja ili porodice da te uci. Cak i ako dodjes sa dozvolom, moras opet da polazes tako da ne vidim svrhu - sto se prakse tice, dobices je i ovde, cak sta vise ovde je daleko jednostavnije voziti. Ja sam tako uradila i ispalo je ok. Nego dreamer zgrabi nekog tamo, pa vozi vikendom po Chicago-u i nece da bude problem.
Poz |
|
|||
|
|||
![]()
Slazem se sa tobom Zana, a kolikoja znam (Milos ce me ispraviti ako gresim) u Chicagu se polaze u jednoj ulicu tj.svi voze istu trasu tako da moze da se istrenira, a najbolje od svega je sto mozes da vozis svoj auto na polaganju (ako ga imas) ili da vezbas na necijem pa sa istim odes na pilaganje
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok....slazem se sa svima vama ako je slucaj da ovde imas neku rodbinu i sl...medjutim ja ne volim da pozajmljujem tudja kola (a ja znam da vozim....zamisli tek da nisi nikada seo za volan, kao moja zena). Ono sto sam ja poredio su casovi voznje u Srbiji i casovi voznje u USA. Generalno, slazem se da tamo ne treba polagati...ali mislim da bi bar casovi bili dobri. Treba imati praksu...iako je ovde jednostavnije.
Ovde se inace polaze na pozajmljenom ili tvom automobilu, ali kako kupiti auto bez vozacke...ko da ti ga doveze do kuce, pa do polaganja? Ne znam...ali bih voleo da izbegnem situaciju previse cimanja ljudi. |
|
||||
|
||||
![]()
Kad smo kod voznje, kako se upravlja vozilom koje ima automatski menjac? :)
To me malo plasi jer do sad nisam imamo prilike da provozam ovakva kola. |
|
|||
|
|||
![]()
Jednostavno. Stisnes kocnicu i promenis iz park u drive ili rikverc ili sta ti vec treba. Dok otpustas kocnicu, auto vec krece (ja to recimo nisam znao). Dodajes i oduzimas gas...to ti je. Jednu nogu koristis.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nema da brines neverhood, ako vozis auto s mjenjacem, ovo ce ti biti maciji kasalj. Treba ti jedno sat vremena da se naviknes koliko i kako da pritisnes i otpustas gas da auto ne trza i to je to. To stvarno nije nesto sto treba da te brine.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|
![]() |