![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
prvi put se covek najvise razocara, posle je svaki put lakse
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav društvu
![]() Ovo je drugi put da se prijavljujemo na lutriju (2013. godine prvi put, 2014. smo bili u Kanadi i ja sam nekako zaboravila da nas prijavim i 2015. druga prijava). Nama najviše odgovara Kanada i radimo na odlasku tamo ali i USA bi bila lepa prilika koju bi iskoristili. Želim puno sreće svim učesnicima i da maj bude lep mesec za sve nas ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
још једном свима пуно среће али неко је скоро поменуо да једва чека мај. ја не могу да верујем да неко своју будућност заснива на овоме. људи, шансе су минимум минимума да било ко од нас буде извучен, и следеће извлачење ће бити још већи минимум минимума обзиром на избеглице које сад, уз огромну селекцију и провере, морају да приме, плус сукоб у украјини који је некако још увек у току. па претходних година пријављивало се око 20000 људи из србије, прошле године чини ми се 258 извучених има. живите нормалан живот и ако вам је већ циљ одлазак, радите на томе а не да чекате 5. мај. ја сам нпр радио на томе, претходно извлачење без еуфорије и надања дочекао сам на малти где сам отишао сам и без игде икога. наравно вратио сам се јер малта, са српским или албанским стандардом, не заслужује уопште да се пише о њој, али сам ипак покушао као што и сад покушавам са аустријом и француском.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mil, slažem se. Život ide svojim tokom jer ništa ovo nije sigurno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, život ide dalje i ne bih trebali previše očekivati, zaista su šanse vrlooo male.
Ali ljudski je i da se malo potajno nadamo ![]() Srećno svima pa i meni ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Naravno da su sanse male, ali ih ipak ima. I naravno da ni one koji dobiju GC tamo preko ne ceka blagostanje nego "borba", kao i ovde, ali sa tom razlikom sto tamo mozete da vidite i rezultate iste...
I ne verujem da iko zasniva svoju buducnost na mastanju i da zivi samo da bi docekao taj maj. A kako je vecini ovde na forumu GC jedini nacin da se ode u USA, onda je logicno da se spominje maj i izvlacenje. Srecno svima nama!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Svakako da su sanse male, ali nada uvek postoji. Ja sam npr prošlih godina bio totalno ladan sto se same lutrije tiče, ali ove pozitivnije se nadam samom izhodu. I usa mi nije jednina destinacija mada sa ovim izbeglicama situacija u svim zemljama se zakomplikovala a plašim se da ce ih biti jos vise sto će dodatno zakomplikovati stvari.
|
|
||||
|
||||
![]()
U čovekovoj prirodi je da se nada
![]() ![]() Ja sam počela da isčitavam teme redom čisto da budem u toku, a ako nekome treba pomoć oko imigracije u Kanadu neka se javi pošto smo mi već dugo u tome ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Po mnogima Kanada je i bolji izbor ali izgleda da je dosta teze tamo i otici. Kakva je procedura, sta se trazi od dokumentacije i koliko traje? Ako moze u nekoliko recenica, da ne smaramo i da ne odemo u offtopic... Moze i na PP. Hvala unapred!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Tek sada sam video da jos nemas 10 poruka pa onda nista od PP.
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |