![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala hvala
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Al 'ajde neka sam ruzna ali bar da budem srećna ![]() Svi brojim sitnooo ![]() ![]() ![]() ![]() Neka nas bude što više koji će imati status ''selected''! Edit: Najgori smo mi kojima je prva lutrija ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sta bude sa onima koji su izvuceni a ne dobiju vize jer su visoki brojevi aka preko 40000(tako sam cula) kao nemaju sanse? Jel mozes da se prijavis sl godine ili kako?
DV-2016- 2.11.2014. jedna prijava,prvi put - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2017- 2.10.2015. jedna prijava,drugi put - HAS NOT BEEN SELECTED "Synchronicity is an ever present reality for those who have eyes to see." "A quitter never wins and a winner never quits." "Don't wait. The time will never be just right." |
|
|||
|
|||
![]()
Iskreno , svima se polako javlja tenzija .... Srecno svima sutra , a posebno onima koji nisu prvi put igrali , da Vas pogleda sreca
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mozes da se prijavis opet bez ikakvih problema, bilo je takvih slucajeva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nema spavanja nocas.....
![]() Srecno sutra svima koji imaju jaku volju I zelju da odu u SAD |
|
||||
|
||||
![]()
Meni je takodje prva lutrija ali nemam neku euforiju...ne nadam se nesto mnogo da cu biti izvucen ali i ne gubim nadu
![]() A imam ogromnu zelju da odem u USA ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Jel neko od ovih izvucenih intervju odlozio na par meseci kasnije i kako to ide? Tipa da se skupe pare i da imas malo vise vremena za sve. Jel to pametno raditi uopste?
DV-2016- 2.11.2014. jedna prijava,prvi put - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2017- 2.10.2015. jedna prijava,drugi put - HAS NOT BEEN SELECTED "Synchronicity is an ever present reality for those who have eyes to see." "A quitter never wins and a winner never quits." "Don't wait. The time will never be just right." |
|
||||
|
||||
![]()
Nekoliko starih forumasa je odlagalo intervju ali ne na duzi neki period. Koliko je to pametno, ne znam!? Zadnjih godina mislim da nije bilo toga, ali mozda grijesim. Bojim se da u takvoj situaciji mozes ostati bez vize. Bilo je slucajeva, da nosilac prvi ode u USA, a nakon nekog perioda dok se ne snadje, dodje i ostatak porodice. Po meni je bolja ova varijanta. Maksimalno mozes odgadjati odlazak 6 mj. od ljekarskog pregleda. Neka me ovi stariji isprave ako grijesim.
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |