![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Tomice, to bi trebalo da je tekst koji ide ispod session timed out. Pokušaj opet kasnije.
|
|||
|
|||
![]()
Ja nisam hteo da prijavim šuraka, zato što znam da nikad ne bi otišao. Neka se prijavljuje sam ( znam da ne ume)
Ali sam prijavio prijatelje za koje sam 100% siguran da bi otišli, pa neka sam sebi umanjio šansu da ne dobijem. Šansa je svakako minimalna. Da su oni dobili bio bih srećan kao ja da sam dobio i otišao. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Hvala u svakom slucaju! |
|
||||
|
||||
![]()
Iznad toga treba da ima uokvireno Continue. Kliknete na to pa nastavljate dalje
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
I meni je isto ovo izbacilo 2 puta, kao da je da sam pogresno unela podatke. Sigurno nisam pogresila pri unosu podataka jer sam i ja kopirala, nisam unosila rucno. Sada ne mogu da proverim ponovo. Naravno, SERVER IS TOO BUSY
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio sam 7 bliskih ljudi niko nije dobio. Kao sto sam vec pisao dobitnici ce biti oni koji se registruju na forum posle izvlacenja. Neko ce reci pa nisu svi ucesnici na forumu, jeste ali do prije 3 godine smo u prvih 24h imali bezbroj starih forumasa dobitnika, a toga vise nema. To je dokaz moje price o neiskrenim zvanicnim podacima o broju ucesnika. Lutriju sada igra i kurta i murta...
|
|
|||
|
|||
![]()
molim da ako neko uspije od nas kojima ne prihvataju podatke da se uloguje da javi kako je uspio, hvala
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Na veliku žalost (pisao sam u par navrata i na tu temu) ima ljudi koji se prijave i sami ne znaju zašto... Budu izvučeni i ne odu ... Opet ću pomenuti po ko zna koji put drugaricu koja je iz prve izvučena imala super broj 9*** i naravno nije otišla ... Na moje pitanje ZAŠTO BREE ZAŠTOOO?? odgovorila je hladnokrvno ma ja se samo zezala nisam ni planirala da odem iako sam izvučena... šta dalje reći ili jedan lik koji je studirao na mom faxu isto izvukli ga, a on očekivao da ga tamo čeka bukvalno sve obezbeđeno... još malte ne da oni njemu plate što se doselio u Ameriku i naravno nije otišao...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cisto da se zabelezi, jos dve prijave koje nisu prosle, sledece godine vise srece.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tomice, to što si video ti je na DV Entrant Status Check, iznad teksta koji si citirao imaš plavo "dugme" gde piše Continue. Klikni na njega i učitaće ti se stranica na kojoj ukucavaš svoje podatke.
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |