![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tomice, kakve znakove interpukcije? Prezime pišeš bez srpskih slova tj bez kvačica, nema razmaka među brojevima i slovima u conf. number...
|
|||
|
|||
![]()
Mene interesuje jedna stvar, a to su godine, tj da li se vise primaju mladji ljudi nego neko kao ja koji imam 36 godina. Naravno to nigde ne sme zvanicno da se objavi zato sto bi to bila diskriminacija.
Koliki je procenat dobitnika, recimo, preko 35 godina ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Isto je i za supruga, a igramo ja mislim 4. ili 5. put. Za nas opet duplo nista. Naravno igramo opet u oktobru. Ne odustajemo! |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam svima koji su dobili!
![]() ![]()
DV-2016- 2.11.2014. jedna prijava,prvi put - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2017- 2.10.2015. jedna prijava,drugi put - HAS NOT BEEN SELECTED "Synchronicity is an ever present reality for those who have eyes to see." "A quitter never wins and a winner never quits." "Don't wait. The time will never be just right." |
|
|||
|
|||
![]()
Bilo je diskusije i na tu temu...Mislim da oni selektuju najviše ljudi do 35 godina pa onda manji postotak do 40 ... Teško da prolaze preko 40... Opet ništa nije sigurno...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ovo je, ili bi trebalo da bude, totalno random izvlačenje. Dakle svi imaju podjednake šanse, bez obzira na pol, godine, veru, rasu, bračni status i sl. Postoje neke teorije zavere da nije baš tako, ali to su samo teorije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mnogo takvih likova dobija. I ja znam dosta njih takvih zajebanata, sljakera, koji dobijaju, pogotovu oni koji nemaju fakultete.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pise tamo da se unosi ime i prezime kao u prijavi a tu ima zarez. Jel treba i ime ili samo prezime?
|
|
||||
|
||||
![]()
U prethodnoj lutriji je izvučena jedna članica foruma koja je 60+. Tako da, verujem da svi imaju podjednake šanse.
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |